• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

AtlasJet'ten kayıp kedi açıklaması geldi

AtlasJet'ten kayıp kedi açıklaması geldi
Atlasjet Havayolları, Atatürk Havalimanı apronunda kaybolan kedi haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Atlasjet Havayolları, Atatürk Havalimanı apronunda kaybolan kedi haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kedinin kaybolması sonrası yolcumuz kendi isteğiyle uçağa binmiş, tarafımızca yapılan aramada kedi bulunamamıştır. Yolcumuz, 'Benim sesimi tanır' ısrarı üzerine aprona çıkartılmış ve bölge kendisine arattırılmıştır" denildi. 
 
Atlasjet Havayolları, İstanbul - Bodrum seferi öncesinde bir kedinin apronda kaybolması olayına ilişkin yazılı açıklamada, "18.07.2013 KK46 IST-BJV sefer sayılı uçuşta yolcularımızdan İpek Çınar, uçağa biniş esnasında otobüsten indikten sonra kafes içinde taşıdığı kendisine ait kedisinin kafes kapağı açılmış, kedi pistin bulunduğu yönde kaçmıştır. Uçağın kalkışına kısa bir süre kaldığından, yolcumuza kedisiyle ilgili iki teklif sunulmuştur. 'Uçuşunuzu isterseniz iptal edip gerekli izinler alınıp arama yapalım ya da isterseniz telefon numaranızı vererek, biz bulduğumuz takdirde sizinle iletişime geçip kedinizi teslim edelim.' Yer hizmetleri firması tarafından sunulan tekliflerden ikincisini kabul eden yolcumuz uçağa binmiş, uçak push back olduktan sonra yolcumuza söz verildiği gibi apronda aranmış DHMİ ve itfaiyeye bilgi verilmiştir. Bulunamadığına dair yolcumuza telefondan ulaşılmış ve bilgi verilmiştir" denildi. 
 
İpek Çınar'ın olaydan 2 gün sonra müracaat ederek, kediyi aramak istediğinin belirtildiği açıklamada, "Emniyet Müdürlüğü'nden gerekli izin alınarak uçağın park pozisyonu bölgesi yolcumuzun 'Benim sesimi tanır' ısrarı üzerine aprona çıkartılmış ve bölge kendisine arattırılmıştır. Yapılan tüm aramalara rağmen kedi bulunamamıştır. Sizlerin de bildiği gibi uçakların uçtuğu apron bölgesi bizim yetki aralığımızda bulunmamaktadır ve biz yetkimiz dahilinde tüm çabamızla yardımcı olduk ve olacağız. Bizler de kaybolan kedinin bir an önce bulunmasını ümid ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim