• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Atlasjet'ten öğrencilere %25 özel indirim

Atlasjet'ten öğrencilere %25 özel indirim
Yakın Doğu Üniversitesi Bahar Şenlikleri çok kalabalık bir öğrenci grubunun katılımıyla Türkiye'nin tanınmış performans tiyatrosu Mehşer-i Cümbüş tiyatrosuyla start aldı.

 

Atlasjet'in gençlere yönelik olarak başlattığı ve ülkemizde öğrenim gören gençlerin uygun fiyata ve cazip koşullarda bilet almalarını sağlayacak olan Genç Atlas uygulamasının startı, Yakın Doğu Üniversitesi Bahar Şenliklerinin açılış gününde Atatürk Kultür ve Kongre Merkezin'nde Mahşer-i Cümbüş tiyatro oyunuyla verildi.
 
Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Atlasjet işbirliğiyle Mahşer'i Cümbüş tiyatro oyunuyla başlayan Bahar Şenliklerinin açılış seramonisinde konuşan Yakın Doğu Turizm İşletmeleri Genel Müdürü ve Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın 'Bir Ada ülkesi olan ve gelirlerinin büyük bir bölümünü eğitim turizminden elde eden ülkemizin, üniversiteler adası olarak eğitim alanında sürdürülebilirliği yakalamasında, bu gün sizlere tanıtımı yapılacak olan atlasjetin genç atlas uygulaması gibi uygulamaların, yani siz öğrencilerimizin uygun fiyata cazip koşullarda bilet almanızı sağlaycak projelerin, bütün havayollarına genişletilerek arttırılması gerektiğine olan inancımı belirtmek istiyorum' dediği kaydedildi. 
 
Savaşan yaptığı konuşmada bu ve buna benzer, öğrencilerin uygun koşullarda bilet almalarının sağlanması, yani Kuzey Kıbrıs'a ulaşımı ucuzlatacak olan projelerin, özelde öğrencilerin yanı sıra, havayollarına ve üniversiteler ile ülkemize de olumlu yönde katkı yapacak önemli ve gerekli adımlar olduğunun altını çizerek Atlasjete bu anlamlı projeyi başlattığı için yakın doğu üniversitesi adına teşekkür ederek, genç atlas projesinin YDÜ öğrencileri ile Kuzey Kıbrıs'da öğrenim gören bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni etti.
 
Atlas Jet'ten öğrencilere %25 Özel İndirim
 
Genç Atlas Kurucusu İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Zafer Küçükşabanoğlu da yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden itibaren gençler için proje yapmaya karar verdiklerini söyleyerek, bu projenin hedefinin de gençlerin uçaklardan indirimli olarak yararlanması olduğunu belirtti. Küçükşabanoğlu 'projemizin hedef yerini Kıbrıs olarak belirledik. Hedefimiz Kıbrıs olduktan sonra YDÜ Mütevveli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e projemizi anlattık ve projemizin Yakın Doğu'dan başlatılması konusunda destek ve onay aldık, sayın Günsel'e desteklerinden ötürü Atlas jet adına teşekkür ediyorum. 
 
Bu günden itibaren Atlasjet başta YDÜ gençleri olmak üzere Kuzey Kıbrıs'da öğrenim gören bütün gençlerin yanında olacak ve onlara önemli avantajlar sunacaktır. Ayrıca Atlasjet biletlerinde öğrencilere yönelik olarak başlattığımız %25'lik indirimin müjdesini de YDÜ'den vermek istiyorum. Öğrenci kimliğinizi göstermeniz halinde Atlasjet indiriminden yararlanabileceksiniz. Ayrıca indirimlerimiz bununla da sınırlı değil Atlasjet'e üye olduğunuz zaman indirimlerimiz %40'lara ulaşıyor'diye konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim