• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

ATP Havacılık, iş jeti satacak

ATP Havacılık, iş jeti satacak
Koza-İpek Holding şirketlerinden ATP Havacılık, iş jeti üreticilerinden Gulfstream'ın Türkiye ticari satış temsilcisi oldu.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da (G550) kullanımına sunulan Gulfstream tipi jetler, özellikle emniyet, kalite ve konfor bakımından en üst seviyeyi temsil ediyor. Dünyanın teknolojik altyapı bakımından en gelişmiş iş jetlerinin dizayn, geliştirme, üretim, pazarlama, bakım ve destek hizmetlerini sağlayan ABD'li General Dynamics'in iştiraki Gulfstream Havacılık, Türkiye'de ATP Havacılık ile işbirliğine gitti. Gulfstream'ın Türkiye ticari satış temsilciliğini üstlenen ATP Havacılık, iş jetleri arasında emniyet vekalite anlamında en üst seviyeyi temsil eden G150, G280, G450, G550 ve G650 modellerini Türkiye'de satacak. 6 ile 80 arasında yolcu taşıyabilen uçakları, başta Coca Cola, Philips Morris, Exxon Mobile, Nike, Wal-Mart gibi şirketlerin  üst düzey yöneticileri kullanıyor.
 
Gulfstream Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Scott Neal, ATP Havacılık gibi saygın bir şirketle çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. İşbirliğinin müşterilerine pek çok fayda sağlayacağını ifade eden Neal, "ATP Havacılık, gerek uçaklarımız konusunda gerekse Türkiye pazarı hakkında birinci elden bilgiye sahip olmaları sebebiyle Gulfstream markasını temsil etmek için en mantıklı ve en uygun seçimdir." dedi. General Dynamics şirketinin iştiraki olan Gulfstream, 1958'den bu yana 2 binden fazla uçak üretti. 12 bin 500'den fazla çalışanı bulunan şirketin merkezi ABD'nin Georgia eyaletinde Savannah'ta bulunuyor.
 
Madencilik, medya, inşaat, otelcilik, doğal enerji, havacılık gibi 34 şirkete sahip ve bünyesinde 4 bin çalışanı bulunan Koza-İpek Holding'in şirketlerinden ATP Havacılık, Esenboğa Havalimanı'nda hangar inşa ediyor. Şirket, demonstrasyon ve tanıtım için de kullanılabilecek uzun menzilli bir Gulfstream G450 uçağa sahip.  Gulfstream tarafından üretilen uçaklar, 5 bin 556 ile 12 bin 964 kilometre menzile sahip. Üretilen tüm modellerde uçuş süresince kabinde yüzde 100 taze hava bulunuyor. Uçaklar aynı zamanda, endüstrideki en düşük kabin irtifaları ve en düşük gürültü seviyesine sahip. Bu özellikleri sayesinde uzun uçuşlarda yorgunluk en düşük şekilde hissediliyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim