• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

ATÜ Duty-Free'nin yeni kıyafetleri tanıtıldı

ATÜ Duty-Free'nin yeni kıyafetleri tanıtıldı
TAV Havalimanları ve duty-free sektöründe dünyada ilk üç arasında yer alan Unifree-Heinemann ortaklığında hizmet sunan ATÜ Duty-Free, tasarımcı Hakan Yıldırım tarafından tasarlanan yeni kıyafetleri tanıttı.

ATÜ Duty-Free, çalışanlarının yeni kıyafetlerini tanıtmak için koktey düzenledi. Çalışanlar, daha sonra Tan Sağtürk’ün sanat danışmanlığında dans gösterisiyle kıyafetleri tanıttı. Kokteye, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

ATÜ Duty-Free, çalışanlarının yeni kıyafetlerini tanıtmak için İstanbul Modern’de koktey düzenledi. Kokteyle, TAV Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, TAV Grubu Ceo’ su Sani Şener, Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdulrahim Albayrak ile çok sayıda davetli katıldı. 
 
Bir yıldır kıyafet projesi üzerinde çalıştıklarını ifade eden ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan, "En önemlisi çalışanlarımızın takımdaki arkadaşlarımızın rahatı, mutluluğu ve bu mutluluğu müşteri memnuniyetine dönüştürmek" diye konuştu. ATÜ Duty-Free çalışanları yeni kıyafetlerini Tan Sağtürk’ün sanat  danışmanlığında hazırlanan dans gösterisiyle tanıttı. Ardından çalışanlar, Hamdi Akın, Sani Şener, Ersan Arcan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kıyafetleri tasarımcı Hakan Yıldırım’ın hazırladığı belirtildi. Hamdi Akın ile Abdulrahim Albayrak’ın birbirlerine sarılarak yaptıkları samimi sohbet dikkatleri çekti. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim