• BIST 9524.59
  • Altın 2491.578
  • Dolar 32.5711
  • Euro 34.7377
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

ATÜ'den müşterisine gidiş-dönüş bileti

ATÜ'den müşterisine gidiş-dönüş bileti
Krisitine Liepina, Oslo’ya direkt uçuşunun öncesinde İskandinavya, Baltık, Orta ya da Doğu Avrupa bölgelerinde gidiş-dönüş airBaltic uçuşuna dönüştürülebilen 11.111 BalticMiles puanı kazanarak ATܒnün 11.111’inci BalticMiles müşterisi oldu.

 

Baltık Bölgesi’nin en popüler sadakat programı BalticMiles kartıyla ATÜ Duty Free Riga mağazalarında yapılan alışverişlerde yolcular 1 Kasım 2012’den beri her 1 Euro için 1 puan kazanıyorlar. Riga Uluslararası Havalimanı ATÜ Duty Free mağazalarında gerçekleşen 11.111’inci şanslı BalticMiles müşterisi için düzenlenen ödül töreninde ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan Liepina’ya bonus puanlarla birlikte temsili büyük bir hediye kartı verdi.
 
Arcan; “11.111’inci BalticMiles müşterimizi ödüllendirmekten ötürü gurur duyuyoruz. Bu durum, ATÜ Duty Free ve BalticMiles arasındaki samimi ortaklığın çok güzel bir kanıtıdır. Her iki taraf da aynı çatı altında çalışıyor ve Riga Uluslararası Havalimanı’nda merkezci bir yaklaşımla, gerek hizmette mükemmellikle gerek sürekli ticari gelişim göstermeleriyle aynı değerleri paylaşıyorlar. Müşterilerimiz dünyanın en iyi markalarını satın alırken seyahat etmenin avantajlarından da faydalanıyorlar. Bu sadece bir başlangıç. Ortaklığımızda, müşterilerimiz için daha fazla katma değerli hizmetler sunmayı arzuluyoruz.” diyerek görüşlerini belirtti.
 
Baltık bölgesinin en önemli geçiş noktası olarak yılda yaklaşık 4-5 milyon yolcuya hizmet veren Riga Havalimanı işletmecisi olan RIX’in Yönetim Kurulu üyelerinden Ilona Līce törende: ”Riga Uluslararası Havalimanı olarak biz, büyük iş ortağımız ATÜ Duty Free’nin hizmet alanlarını geliştirip müşteri faaliyetlerini önemli ölçüde kolaylaştırarak yolcular için yeni fırsatlar sunmasından memnuniyet duyuyoruz. Başarılı işbirliğimiz devam ettiği sürece Riga Havalimanı yolcuları için yakın zamanda özel ayrıcalıklar oluşturacağımıza inanıyoruz” şeklinde yorumda bulundu. BalticMiles’ın CEO’su Gabi Kool ise ”Bu tatil sezonunda en özel teşekkürlerim ATÜ Duty Free’yedir. Onlar 11.111 bonus puanlı BalticMiles kartla 11,111’inci müşteriyi ödüllendirerek müşteriye verdikleri önemi gösterdiler. İnanıyorum ki, ATÜ Duty Free ile olan bu başarılı ilişki başladığı gibi devam edecek ve ATÜ’nün Doğu Avrupa ve Batı’da öncü havalimanı haline gelen Riga Havalimanı’nda daha da gelişmesine yardım ederek müşterilerimize daha da fazla ayrıcalık sunacağız” şeklinde açıklamada bulundu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim