• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Autopia Haziran şenlikleri başladı

Autopia Haziran şenlikleri başladı
Otomobil dünyasına farklılık getiren Autopia’da Haziran Şenlikleri Has Otomotiv’in müşterilerine yönelik düzenlediği etkinlik ile başladı.

Otomobil dünyasına farklılık getiren Autopia’da Haziran Şenlikleri Has Otomotiv’in müşterilerine yönelik düzenlediği etkinlik ile başladı.

Autopia’da düzenlenen etkinlikte müşteriler Mercedes-Benz’in en yeni ürünlerini inceleme fırsatı elde ederken, müzik ve barbekü eşliğinde doyasıya eğlendiler. Has Otomotiv, etkinliğe katılan müşterilerine otomobil alımlarında özel imkanlar da sundu. Autopia Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin de ilk otomobil alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. Yetkili otomobil servisleri, sigorta, araç alım-satım şirketleri ve bankalar, tüm işlemlerin hızlı ve kolayca yapılmasına olanak sağlayacak. Müzayede salonundaki açık artırmalarda her model otomobil çok özel koşullarla satın alabilecek.

Yılda 6 milyon ziyaretçi çekmesi beklenen Autopia’da Has Otomotiv 450 metrekarelik showroom alanında B,C,E,S ve CLS serisinden oluşan toplam 12 binek aracını sergiledi. Müşterileri ile bu tür etkinliklerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Genel Müdür Uğur İrfanoğlu, “ Yaz coşkusuna bizde otomobil coşkusu katmak istedik. Müşterilerimize 12 otomobilimizi tanıttık, onlar hem araçları incelediler, hem de aileleri ile birlikte keyifli bir gün geçirdiler. Otomobil tutkunlarının yeni adresi haline gelen Autopia da, müşterilerimiz almak istedikleri aracı anında sürüş pistinde test etme imkanı bulabilecek. Böylelikle müşterilerimiz ayrı bir deneyim ve keyif yaşamış olacaklar” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim