• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Avcılar-Beylikdüzü seferleri ertelendi

Avcılar-Beylikdüzü seferleri ertelendi
Avcılar’da metrobüslerin manevra için kullandığı köprü, dün saat 06.00’da söküm yapılırken çöktü.

Bugün başlaması planlanan Avcılar-Beylikdüzü yolculu deneme seferleri ise 19 Temmuz perşembe gününe ertelendi.

Sökümde çalışan işçilerden Yakup Kavak (47) köprünün parçaları altında kalarak öldü. Yaralanan işçiler Hasan Güney (41) ve Adem Yıldırım (42) Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Nurten Menekşeler ise Avcılar’daki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kurtarma çalışmalarının sona ermesinin ardından, köprünün tehlikeli bölümlerinin sökümü için D-100 Karayolu trafiğe kapatıldı.

Yollarda perişan oldular

Bundan sonrası daha da büyük bir felaketti. Üç şeritli yol yüzlerce otomobil için otoparka dönüştü. Sabah erkenden Büyükçekmece-Selimpaşa-Silivri ve Çatalca’ya günübirlik tatil hayali kurup, sahillerde yer kapmak için erkenden yola koyulan İstanbullular trafik şoku yaşadı. Kimi arabaların içinde sıcaktan bunalıp kendilerini dışarı attı. Sabah kahvaltı yapmadan yola çıkanlar piknik malzemelerini yol kenarlarında yemek zorunda kaldı.

Seferler başlamadan ertelendi

Bu arada Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının yolculu deneme seferlerine başlanması 19 Temmuz Perşembe gününe ertelendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, metrobüs hattının 4. etabı olan hatta yarın başlaması planlanan yolculu deneme seferleri, perşembe gününden itibaren yapılacak.

Yetkililerden alınan bilgiye göre,deneme seferleri, Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattında sökülürken bazı parçaları düşen ve 1 işçinin ölümüne sebep olan köprünün teknik incelemesinin devam etmesi nedeniyle ertelendi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim