• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Avea biraz da Ata Demirer ile güldürecek

Avea biraz da Ata Demirer ile güldürecek
Ata Demirer'in Avea için 4 farklı karakterle yer aldığı yeni reklam filmlerinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Ertürk, eğlenerek çalışmanın Avea'yı büyüttüğünü dile getirdi.

Avea biraz da Ata Demirer ile güldürecek

Ata Demirer'in Avea için 4 farklı karakterle yer aldığı yeni reklam filmlerinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Ertürk, eğlenerek çalışmanın Avea'yı büyüttüğünü dile getirdi.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, Avea'nın 2011 yılında pek çok konuda birinci olduğunu belirterek,''Avea müşteri sayısı büyümesinde pazarın birincisi oldu. Numara taşımada en yakın rakiplerini ikiye katladı. Faturalı müşterilerin tercihi oldu. Konuşturma süresinde birinci oldu ve data gelirinde yüzde 146 artış yakaladı'' dedi.

Ata Demirer'in Avea için 4 farklı karakterle yer aldığı yeni reklam filmlerinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Ertürk, eğlenerek çalışmanın Avea'yı büyüttüğünü dile getirerek, ''2012 yılı boyunca yapacağımız yatırımların habercisi olarak, 2011'de de yaptığımız yatırımların sonucu ortaya çıkan deneyim, tecrübe, iyileşmeyi böyle bir eğlenceli formla anlatmak istedik'' dedi.

Ertürk, reklamların bayi, çağrı merkezi, GSM teknolojileri ve kapsama kalitesi ile ilgili olduğunu kaydederek, bu reklam filmlerinin müşterilerinden öğrendikleri üzerine kurdukları bir strateji olduğunu, müşterilerin operatör hizmetinde en çok bu konulara önem verdiğini anlattı.

Avea'nın 2011 yılında pek çok konuda birinci olduğunu vurgulayan Ertürk, bunlar içinde yer alan ''5 yıldız'' diye adlandırdığı maddeleri, ''Avea'nın müşteri sayısı büyümesinde pazarın birincisi olduğu'', ''numara taşımada en yakın rakiplerini ikiye katladığı'', ''faturalı müşterilerin tercihi olduğu'', ''konuşturma süresinde birinci olduğu'' ve ''internet kullanımında, data gelirinde yüzde 146 artış yakaladığı'' şeklinde sıraladı.

Ertürk, ''Avea çalışıyor'' konseptinin Ata Demirer ile devam edeceğini belirterek, ''2012'de, 2011'de yaptıklarımızı katlayarak devam edeceğiz'' dedi.

Daha önce ''Vampir Edward'' ve ''Teknik Direktör'' rolleriyle Avealı olmanın avantajlarını izleyicilere esprili bir dille anlatan ünlü komedyen Ata Demirer'in, şimdi de 4 yeni tipleme ile ''Avea Çalışıyor'' mesajını verdiğini söyledi.

Reklam filmlerinin bugün itibariyle ekranlarda yer almaya başlayacağını anlatan Ertürk, şunları ifade etti:

''Avea'nın dönüşüm sürecinde yeni bir pazarlama dili oluştururken bizim için en kritik nokta, Avealılara yaşattığımız güzellikleri ön plana çıkartmak ve henüz Avealı olmayanlara 'Hayat Avealıya Güzel' dedirtmekti. Bunu da tadında bir hiciv ile eğlendirerek yapmak istedik. Bu doğrultuda da 'Avealı Olmayanlara İyi Davranın' iletişimine başladığımız günden bu yana, seyrettiğimizde kahkahalarla gülmediğimiz hiçbir reklam filmini yayınlamadık. Eğlendirirken de müşterilerimize verdiğimiz sözleri tuttuk. Avealı olanlara kendilerini iyi hissetmekte ne kadar haklı olduklarını reklamlarımız aracılığıyla da tekrar tekrar hatırlattık. Doğru tarafta olduklarını, hizmet kalitemizle, yaratıcı tarife ve sunduğumuz fırsatlarla çok net gösterdik.''

Yeni reklam kampanyasıyla, tüketicinin beklentilerine daha fazla eğilmeyi hedeflediklerini belirten Ertürk, ''Ata Demirer'in 4 farklı karakter ile 4 farklı mesajı verdiği 'Avea Çalışıyor' reklam filmlerimiz çok konuşulacak'' dedi.

TBWA\ISTANBUL tarafından hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Uygar Kutlu'nun üstlendiğini kaydeden Ertürk, çekimlerin Avea Teknoloji Merkezi ve Avea bayileri olmak üzere 4 farklı mekanda gerçekleştirildiğini kaydetti.

Ata Demirer

Reklam filmlerinde biri kadın 4 karakteri canlandıran oyuncu Ata Demirer, ''Avea ile çalışmalarımız harika gidiyor, bir mizahçının en çok istediği fırsatlardan biri didaktik olmayıp aynı zamanda eğlenceli de olabilen reklamlar çekmektir. Bu açıdan Avea reklamları benim için eğlence dolu. Çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

En zorladığı karakterin güvenlikçi karakteri olduğunu dile getiren Demirer, bu karakterin şivesinin tam olarak tutturulmasının zor olduğunu, kendisinin oynarken en çok eğlendiği karakterin ise kadın karakteri olduğunu bildirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim