• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Avea, Galaxy S4 ailesini satışa çıkardı

Avea, Galaxy S4 ailesini satışa çıkardı
Samsung'un Galaxy S4 modeline ek olarak, Galaxy S4 Mini, Active ve Zoom modellerini, Avea satışa sunuyor. Avea; Zoom ve Active için de çok uygun ve özel seçenekler hazırladı.
Avea, Samsung'un Galaxy S4 ailesini satışa sunuyor. Samsung'un Galaxy S4 modeline ek olarak satışa sunduğu Galaxy S4 Mini'den sonra; Zoom ve Active modelleri, Avea'dan kampanyalı olarak satın alınabilecek.
 
Sırasıyla 1 TL, 9 TL ve 19 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Galaxy S4 Mini, Zoom ve Active modelleri, Avea İletişim Merkezleri'nden alınabilir olacak.
 
Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S4’ün güçlü ve kompakt versiyonu olan Galaxy S4 Mini’yi tarifeye ek ayda 1TL’den başlayan fiyatlarla Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sunan Avea; Zoom ve Active için de çok uygun ve özel seçenekler hazırladı.
 
Samsung Zoom ve Active modelleri, Avea’nın pek çok çeşidi bir arada sunarak müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç paketleri eşliğinde, 24-36 ay taahhütlü olmak üzere farklı ödeme seçenekleriyle müşterilerle buluşturuluyor. Üstelik, Avea Müzik paketini 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler.
 
Meraklıları Samsung Galaxy S4 Mini, Zoom ve Active’e ilk 3 ay 250 MB internet hediyeli tarifeye ek ödeme seçeneğinin yanı sıra, internet paketli teklifleri ve her şey dahil 1000 dakika+1000 SMS+4GB internet veya 500 dk+500 SMS+1 GB internet olmak üzere 4 farklı teklifle sahip olabiliyor. 
 
Aktif yaşamı sevenler için üretilen, en zorlu koşullarda dahi dayanıklı ve kolay bir kullanım sunan Galaxy S4 Active, toza ve suya karşı güçlü koruması, 5 inç ekran boyutu, su altında 1 metreye kadar 30 dakika boyunca çekim ve kayıt ile eldivenle dokunmaya olanak sağlayan Glove Touch özellilkleriyle aksiyon ve macera severlerinin tek tercihi olacak.
 
Galaxy S4 Zoom; 10x optik zuma sahip ilk akıllı telefon
 
Kusursuz mobil fotoğrafçılığın öncüsü Galaxy S4 Zoom, akıllı telefon olarak fotoğraf tutkunları için; fotoğraf makinesi kalitesinde sonuçlar sağlıyor. Galaxy S4 Zoom; 10x Optik Zum, 16 Megapiksel CMOS Sensor, 4,3 inç ekran boyutu, OIS ve Xenon Flaş özellikleriyle yine fark yaratmaya devam ediyor. Galaxy S4 Zoom’un en önemli özelliklerine kolayca erişimi sağlayan, devrim niteliğindeki Zoom Ring sayesindeyse kullanıcılar hiçbir anı kaçırmıyor.
 
Yine, Samsung Galaxy S4 Mini, Zoom ve Active modellerini tercih edenler 36 ay taahhütle tarifeye ek ayda 1 TL, 9 TL ve 19 TL’den başlayan fiyatlarla Samsung Galaxy S4 Ailesini sahip olabilecek ve Avea Müzik paketini 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim