• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Avea, pembe panjurlu evlerde ağırlayacak

Avea, pembe panjurlu evlerde ağırlayacak
Bağdat Caddesi’ndeki mağazasını pembe panjurlu bir eve dönüştüren Avea, Caddebostan Avea & Fenercell mağazasında ise dev kanaryalarla konuklarını karşılayacak.

Türkiye’nin en yenilikçi operatörü Avea; 14 Subat ‘Sevgililer Günü’ne özel dekore ettiği mağazalarında gerçekleştireceği etkinliklerle, ziyaretçilerine birbirinden değişik sürprizler sunarken, farklı aktivitelere de ev sahipliği yapacak.
Avea; Bağdat Caddesi’ndeki mağazasını, Sevgililer Günü’ne özel olarak pembe panjurlu eve dönüştürürken, Caddebostan Avea & Fenercell mağazasındaki 1.70 cm. boyundaki dev kanaryalarla çiftlerin fotoğraflarındaki yerini alacak. Ayrıca, Torium, Ankamall ve Viaport Bimeks mağazalarıyla, Nautilus ve Cevahir Teknosa mağazaları içerisinde bulunan kiosklarda gerçekleştirilecek farklı aktivitelerle, çiftler, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

Sevgililer Günü’nde, sevgi dolu anlar fotoğraf karelerinde ölümsüzleşecek

Avea’nın Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında, sevgililere özel pembe panjurlu evin önünde, çiftlerin oturup fotoğraf çektirebilecekleri bir de aşk koltuğu yer alacak. Sembolik Eros oklarının aşıkları tam kalbinden vurduğu fotoğraf kareleri, özel tasarlanmış çerçeveler içerisinde ‘mutlu’ çiftlere hediye edilecek.
Avea’nın özel Sevgililer Günü etkinlikleri bunlarla da sınırlı kalmayacak. Gün içinde mağazada yapılan her aktivasyon, cihaz ya da aksesuar satışının ardından da ziyaretçiler sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Ayrıca, mağaza önünde, performansıyla kulakların pasını silecek bir trio ekibi, gün boyu, aralıklarla keman eşliğinde konuklara müzik keyfi yaşatacak.

Dev kanaryalar, Sevgililer Günü’ne özel Avea & Fenercell Mağazası’nda

Avea & Fenercell Mağazası da Sevgililer Günü’nde konuklarını eğlenceli bir etkinlikle karşılayacak. Mağaza önünde yer alacak olan 1.70 cm. boyundaki dev kanaryalar, çiftlere fotoğraflarında eşlik edecek ve yine çekilen her fotoğraf özel tasarlanmış Avea logolu çerçeveler içerisinde müşterilere hediye edilecek.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim