• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Avea ve LG'den iş birliği

Avea ve LG'den iş birliği
LG Electronics ile iş birliği yapan Avea, kendisine özel üretilen LG L Bello'yu müşterileriyle buluşturacak

Avea, LG Electronics ile imza attığı stratejik iş birliği kapsamında, kendisine özel üretilen LG L Bello'yu müşterileriyle buluşturacak. 

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, LG Electronics ile iş birliğine gitti. Bu kapsamda LG L Bello, Türkiye'de Avea L Bello adı ile satılacak. 

Avea ve LG iş birliğiyle sunulan Avea L Bello, LG'nin Türkiye'de ilk kez operatör iş birliğiyle hem donanımsal, hem de yazılımsal olarak ürettiği ilk akıllı telefon olurken, Avea'nın da üretici ve operatör markasını taşıyan ikinci cihazı oldu. 

Avea'nın özel ara yüz ve programlarının yüklü olduğu söz konusu telefon 5 inç'lik ekrana sahip. Ön kamera ışığıyla özçekim meraklılarına karanlıkta bile kendi fotoğraflarını çekebilme imkanı sunan cihaz, aynı zamanda Gesture Shot özelliğiyle kullanıcının herhangi bir tuşa basmak zorunda kalmadan, yalnızca elini ön kameraya doğru açarak fotoğraf çekebilmelerine de imkan tanıyor.  

8 megapiksel kamerası ve dört çekirdekli işlemcisi olan Avea L Bello, Avea Lig ve Avea Müzik'te Avealılara özel ücretsiz kullanım hakları da veriyor. 

Avea L Bello, ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla kullanıcıların cebinde 

Kullanıcılar beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip Avea L Bello'ya, 699 lira peşin fiyatla ya da 24 ay taksitle ayda 1 liradan başlayan tarifeye ek ödeme seçenekleriyle sahip olabilecek. Kampanya kapsamında cihazı satın alanlara, Avea Lig servisi 1 ay, Avea Müzik Müzik Çalar Maxi Paketi'nin ise 3 ay boyunca hediye edileceği Avea L Bello, Avea İletişim Merkezleri ve bayilerinde satışa sunuluyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, şirket olarak kendi alanının en iyi markalarıyla iş birliğine gittiklerini, LG ile yaptıkları bu iş birliğinin de onlardan biri olduğunu dile getirdi. 

Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden LG ile yaptıkları bu iş birlikleri sayesinde Avea müşterilerinin en yeni akıllı telefonlara en cazip koşullarla sahip olabileceğini vurgulayan Ertürk, "Bugüne kadar farklı ihtiyaçlara yönelik sunduğumuz müşteri teklifleri, cihaz portföyü ve Türkiye'nin 81 ilinde sağladığımız 2 kat hızlı mobil internet sayesinde, akıllı cihaz penetrasyonundaki liderliğimizi yüzde 48'lik bir oranla 13. çeyreğe taşımayı başardık. Şimdi ise bu alana hizmet edecek yeni stratejik işbirliğimizi LG ile hayata geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ise şirket olarak son dönemde mobil iletişim pazarında aktif olarak yer aldıklarını ve bu şekilde de hızla çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi. 

LG ile 'Yapabileceklerinin Sınırı Yok' ilkesi kapsamında her zaman tüketicilerine diğer alanlarda olduğu gibi mobil yaşamda da fayda sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırma arzusunda olduklarını anlatan Cho, şunları kaydetti: 

"LG Electronics Türkiye olarak yerel işbirliklerimizle gücümüzü pekiştirmeye devam ediyoruz. Türkiye'nin yenilikçi ve öncü operatörü Avea ile yapılan bu birliktelik de bizim için büyük önem taşıyor. Akıllı telefon pazarındaki teknolojik bilgi ve deneyimimizi Avea ile olan işbirliğimize taşımış olmaktan dolayı mutluyuz. Avea L Bello gelişen akıllı telefon pazarında iyi bir akıllı telefon deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için çok uygun bir ürün."   

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim