• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Avea'dan beyaz yakalıya özel uygulama

Avea'dan beyaz yakalıya özel uygulama
Avea’nın desteğiyle, iş dünyasının profesyonelleri olan ‘beyaz yakalılar’ için, güncel içerik sağlayan “Fransız Kalma” isimli uygulama hayata geçti.

Türkiye'nin en yenilikçi operatörü Avea, iş dünyasının profesyonellerine özel geliştirilen “Fransız Kalma” mobil uygulaması ve mikrositesiyle, beyaz yakalılara ofisteki muhabbetlere fransız kalmamaları için yardımcı oluyor.
 
Gündemi sürekli takip eden, gelişmelerden anında haberdar olmak isteyen beyaz yakalılar; kendilerine güncel içerik sağlayan “Fransız Kalma” uygulaması ile yoğun iş temposu içerisinde gündemi kolayca takip edebilecekler.
 
Bu uygulamayla gündeme “Fransız Kalma”yacaksınız
 
“Fransız Kalma” uygulamasını telefonuna indiren kullanıcılar; ülke ve dünya gündemindeki son dakika gelişmelerine ve güncel haberlere en hızlı şekilde ulaşırken; sosyal hayata dair birçok konudaki yeniliklerden de haberdar olabiliyorlar.
 
Uygulamada, kültür-sanat başlığı altında en yeni oyun ve temsiller, vizyona giren filmler ve konserler; modada en yeni trendler ve güzellik ipuçları, teknolojide en son gelişmeler ve en yeni cihazlarla ilgili güncel bilgiler yer alıyor.
 
Avea Bireysel Segment Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço, Avea’nın desteğiyle kullanıma sunulan Fransız Kalma uygulamasını bir mikrositeyle de desteklediklerini belirterek şunları söyledi:
 
“Avea olarak en beğenilen ve tercih edilen mobil iletişim şirketi olma vizyonumuzu, sadece müşterilerimize sunduğumuz ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan tarife seçeneklerimizle değil; birbirinden pratik uygulamalarımızla da yaşatmak için sürekli yenilikler sunuyoruz. Aynı bakış açısıyla özellikle gün içinde yoğun bir tempoyla çalışan ve gündemi takip etme fırsatı bulamayan tüm beyaz yakalılara yönelik tasarlanan “Fransız Kalma” uygulamasına destek olarak; soluklanmak istedikleri zamanlarda ve kahve molalarında dünya ve Türkiye gündemini ayaklarına getiriyoruz.
 
Uygulamayı akıllı cihazına yükleyen beyaz yakalılar, güncel hayattan hiç kopmadan merak ettikleri birçok konuyla ilgili en taze bilgilere istedikleri her an sadece tek tık ile ulaşabilecekler. Ayrıca, kullanıcılar www.fransizkalma.com adresli mikrosite üzerinden de farklı alanlardaki güncel içerikleri kolayca takip edebilecekler.”

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim