• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Avea’dan Corporate Games’te çifte zafer

Avea’dan Corporate Games’te çifte zafer
İstanbul Corporate Games’te Yelken ve Voleybol branşlarının şampiyonu Avea oldu.

Avea’dan Corporate Games’te çifte zafer

İstanbul Corporate Games’te Yelken ve Voleybol branşlarının şampiyonu Avea oldu.

Türkiye’nin en büyük kurumlararası spor festivali olan ve bu yıl 10. yılını kutlayan İstanbul Corporate Games’te (Kurumsal Oyunlar) 4 farklı kategoride yarışan Avea, voleybol ve yelken branşlarında aldığı galibiyetlerle şampiyonluk madalyalarının da sahibi oldu.
 
184 şirket ve 5 binin üzerinde çalışanın katılımı ile 10. yılında 16 branşta 8-10 Haziran tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Corporate Games’te 4 takımla yarışan Avea Voleybol Takımı, Erkekler kategorisinde finale kalan 2 rakibini geride bırakarak şampiyon oldu. Avea Voleybol Takımı, Rusya’da 6-9 Eylül tarihlerinde Rusya’nın Novosibirsk şehrinde düzenlenecek World Corporate Games’te (Dünya Kurumsal Oyunları) Türkiye’yi temsil edecek.
 
Yelken yarışlarında da Avea kazanan isim oldu!
 
İstanbul Corporate Games Yelken kategorisinde Platu 25 sınıfı eş teknelerle yarışa katılan 36 şirket takımı arasından ilk 9’a kalarak finalde de büyük başarı elde eden Avea Yelken takımı  kısa süre once de; BMW Bosphorus Sailing Fest’te IRC1 ve IRC Genel Klasmanlarında birincilik kupasını kazanarak İstanbul’da düzenlenen BMW Sailing Cup International’da Türkiye’yi temsil etme gururunu yaşamıştı.
 
Avea Yelken Takımı, Nostalji Kupası’nda da ödül kürsüsündeki yerini aldı!
 
Avea Yelken Takımı aynı zamanda İstanbul Corporate Games ile eşzamanlı düzenlenen, İstanbul Yelken Kulübü Trofesi yarışı olan Nostalji Kupası’nda da ikincilik ödülünün sahibi oldu. İstanbul Yelken Kulübü ve Moda Deniz Kulübü müşterek organizasyonu ile İYK Trofesi yarışı olan 6. yıl 1917 Nostalji Kupası Yat Yarışı 10 Haziran Pazar günü düzenlendi. 38 kayıt alınan tekneden 35'i start alarak başlayan yarış, Kalamış koyunda sert esen poyrazın Adalar'a geç gelmesi ile ekiplere başlangıçtaki imbat ile zorlu anlar yaşattı.

1.20120612181803.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim