• BIST 9679.8
  • Altın 2489.039
  • Dolar 32.4231
  • Euro 34.4318
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Avea'dan MÜSİAD üyelerine kampanya

Avea'dan MÜSİAD üyelerine kampanya
Avea, 5 bin 500’ü geçen üyeyi ve bu kişilerin temsil ettiği 15 bini aşkın işletmeyi çatısı altında toplayan MÜSİAD ile özel avantajlar sunan bir proje imzalandığını duyurdu.

Avea'dan MÜSİAD üyelerine karlı konuşma

Avea, 5 bin 500’ü geçen üyeyi ve bu kişilerin temsil ettiği 15 bini aşkın işletmeyi çatısı altında toplayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile özel avantajlar sunan bir proje imzalandığını duyurdu.
MÜSİAD Başkanı Cihad Vardan ve Avea CEO’su Erkan Akdemir’in katılımıyla düzenlenen imza töreninde detaylar aktarılan projenin ÖzgürlükBizim, HeryönBizim, AvantajBizim, FırsatBizim ve BizimEkip tarifelerini çok özel avantajlarla MÜSİAD üyesi şirketlere sunacağı belirtildi.

MÜSİAD Başkanı Cihad Vardan projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Üyelerimizin işletme maliyetlerini azaltmak amacıyla yapmış olduğumuz kurumsal iş birliği anlaşmalarına bir yenisini daha ekledik. MÜSİAD olarak, Türkiye’nin dinamik GSM operatörü Avea ile geniş iletişim ağımıza ayrıcalıklı seçenekler sunan bu projeyi gerçekleştiriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sayede üyelerimizin, AveaBiz fırsatlarından yararlanarak iletişim ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacaklarına gönülden inanıyoruz” dedi.

-“İLETİŞİM KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ”-

Avea’nın gerçekleştirdiği etkili ortaklıkların altını çizen Avea CEO’su Erkan Akdemir de “AveaBiz olarak, her zaman için müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak; dinamik, yenilikçi ve çok avantajlı kampanya ve projeler geliştirmek, bizim en önemli önceliğimiz. Bu doğrultuda oluşturduğumuz iş ortaklıkları, projelerimizin etkinliğini ve gücünü pekiştirmek adına çok büyük önem taşıyor. MÜSİAD gibi Türkiye iş dünyasına yön veren, lider çatı kuruluşlarından biriyle kurduğumuz işbirliğinden dolayı duyduğumuz mutluluğu paylaşmak istiyoruz. Bu ortaklık ile MÜSİAD üyesi kurumsal müşterilerimize sunduğumuz avantajlar ve ayrıcalıklar sayesinde, müşterilerimizin iletişim kalitesini daha da arttıracağımıza eminim” diye konuştu.

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim