• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Avea'ya en iyi inovasyon ödülü verildi

Avea'ya en iyi inovasyon ödülü verildi
İngiltere’nin saygın ödül organizasyonu Best Business Awards, “2011 En İyi İnovasyon Ödülü”nü NFC –yakın alan iletişimi- teknolojisi ile çalışan, ilk ticari temassız banka ve kredi kartı Bonuslu Avea’ya verdi.

Avea'ya en iyi inovasyon ödülü

İngiltere’nin saygın ödül organizasyonu Best Business Awards, “2011 En İyi İnovasyon Ödülü”nü NFC –yakın alan iletişimi- teknolojisi ile çalışan, ilk ticari temassız banka ve kredi kartı Bonuslu Avea’ya verdi.

Avea, Garanti Bankası işbirliği, Mastercard ve Gemalto'nun desteğiyle geliştirdiği kısa mesafede cihazların birbiriyle iletişim kurmasını sağlayan NFC teknolojisinin, dünyadaki ilk ticari, telefon bağımsız banka ve kredi kartı uygulaması olan BonusluAvea ile İngiltere'nin bu alandaki en önemli ödül organizasyonlarından Best Business Awards’tan “en iyi inovasyon” ödülüne layık görüldüğünü bildirdi.

Avea’dan yapılan açıklamada, dünya lansmanı ilk kez, dünyanın en büyük “Uluslararası Kart Teknolojileri ve Uygulamaları Fuarı Cartes 2010” kapsamında Paris’te gerçekleştirilen BonusluAvea’nın kullanıcılarına banka veya kredi kartı taşımadan sadece cep telefonlarıyla temassız alışveriş yapabilme olanağı sağladığı, projenin Aralık 2011 itibariyle hayata geçmesinin planlandığı belirtildi.

-“MOBİL TEKNOLOJİDE İLK OLMAK HEDEFİMİZ”-

Avea’nın aldığı ödülü yorumlayan Best Business Awards Jüri Başkanı Andrew Areoff,Avea’nın geliştirdiği bu yeni teknolojinin, mobil telefon kullanıcılarını yeni bir telefona ihtiyaç duymadan temassız ödeme sistemine taşıyan önemli ve büyük bir yenilik olduğunu ifade etti. Areoff, ödülün de BonusluAvea’ya sahip olduğu bu önemli özellikler doğrultusunda verildiği noktasının altını çizdi.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada mobil teknolojilerdeki ilkleri gerçekleştirmenin, ilk günden bu yana Avea’nın ana hedeflerinden biri olduğunu belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Yardımcısı Hakan Kaplan da şu değerlendirmede bulundu:

“Geçtiğimiz sene ilk kez duyurduğumuz BonusluAvea teknolojisi ile İngiltere’nin bu saygın kurumundan aldığımız inovasyon ödülü bizim için çok anlamlı. Avea olarak, ‘Teknoloji hayal gücünün emrinde olacak’ diyoruz ve geliştirdiğimiz ürün ve katma değerli servislerle sektörün inovasyon liderliğini üstleniyoruz. Sektörü büyütmek ve mobil teknolojilerin kullanımını artırmak için geliştirdiğimiz yeni teknolojiler ile daha nice ödüller alarak sektörün referans noktası olmaya inancımız tam.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim