• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

AVIS, tercihini Mercedes'ten yana kullandı

AVIS, tercihini Mercedes'ten yana kullandı
AVIS sonbahar döneminde filosuna katacağı 210 adet araç için tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı.

AVIS YİNE MERCEDES-BENZ DEDİ

AVIS sonbahar döneminde filosuna katacağı 210 adet araç için tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı.

Mercedes-Benz Türk ile AVIS arasında 2008 yılında başlayan işbirliği, karşılıklı yürütülen projeler ile hızla gelişmeye devam ediyor. Araç parkında lüks arazi araçlarından, konforlu sedan araçlara kadar toplam 110 adet Mercedes-Benz otomobil bulunduran ve prestijli araç sayısını daha da yukarıya taşımak isteyen AVIS, araç tercihini yine Mercedes-Benz'den yana yaptı. AVIS sonbahar döneminde filosuna katacağı 210 adet araç için tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı. Eylül-Aralık ayları arasında teslim edilecek bu araçlar ile AVIS, prestijli kiralık araç sınıfındaki liderliğini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otomobil Pazarlama ve Satış Müdürü Şükrü Bekdikhan, yapılan bu yeni işbirliği ile ilgili şunları söyledi; "Bu teslimat ile birlikte kiralama sektöründe hizmet kalitesinin daha da yukarılara taşınacağına inanıyoruz. Özellikle yerli ve yabancı iş adamlarının konforlu ve güvenli seyahat aracı tercihlerinde Mercedes-Benz ve AVIS markalarının işbirliğinin, bununla beraber Mercedes-Benz C180K ve B160 modellerinin önemli kriterler olacağına eminiz."

Avis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, her yıl filoyu yeni ve kaliteli araçlarla güçlendirdiklerini, bunun yanı sıra farklı tercihleri gözeterek araç çeşitliliğine gittiklerini söyledi. Yaz döneminin bitmesiyle şirketlerin filolarını yenilediğine ve iş amaçlı kiralamaların da arttığına dikkat çeken İnan Ekici, bu çerçevede filoya katılan 150 adet Mercedes C180K ve 60 adet B160 modellerinin sonbahar döneminde kiralanmaya başlanacağını sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim