• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Avis Türkiye'ye "Yılın Lisansiyesi" ödülü

Avis Türkiye'ye "Yılın Lisansiyesi" ödülü
Yenilikçi ve öncü yaklaşımı ile araç kiralama sektörüne yön veren Avis Türkiye, Ekim ayında Milano’da düzenlenen Avis EMEA toplantısında, en büyük ödül olan “Yılın Lisansiyesi” ödülüne 3. kez layık görüldü.

 

Yenilikçi ve öncü yaklaşımı ile araç kiralama sektörüne yön veren Avis Türkiye, Ekim ayında Milano’da düzenlenen Avis EMEA (Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya) toplantısında, en büyük ödül olan “Yılın Lisansiyesi” ödülüne 3. kez layık görüldü. “Yılın Lisansiyesi” ödülü Avis Türkiye’ye; 2 yılda 2 kat büyümeyi sağlayan 2*2 projesinde gösterilen hızlı büyüme performansı, son 7 yıldır 110 EMEA ülkesi arasında müşteri memnuniyetinde elde edilen 1.’lik, geliştirilen yeni işbirlikleri ve yaratıcı pazarlama uygulamalarında sağladığı başarının değerlendirilmesi sonucunda verildi. 
 
Her yıl düzenlenen Avis EMEA toplantılarında bir araya gelen katılımcı ülkelerin yöneticileri, çeşitli oturumlarda geçmiş yılın değerlendirmesini yapıyor ve bir sonraki yıla dair öngörülerini paylaşıyor. 
 
Avis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, yenilikçi ve fark yaratan projeleri ile bu yıl da her yıl olduğu gibi EMEA bölgesi ülkeleri arasında öne çıktıklarına dikkat çekti. 
 
Avis Türkiye olarak tüm faaliyetlerini uluslararası standartlarda, kurumsal yönetim ve müşteri odaklı yaklaşım içinde yürüttüklerinin altını çizen Ekici, “Yurt genelindeki yaygın ofis ağımız, her yıl yenilenen ve farklı beklenti ve ihtiyaçlara göre şekillenen araç filomuz ile müşterilerimizin her türlü talebine uygun çözümler üretiyoruz. Türkiye’de ve dünyada önemli markalarla yaptığımız işbirlikleri ve yaratıcı pazarlama uygulamalarımızın böyle takdir görüyor olması bizi mutlu ediyor. EMEA toplantılarında aldığımız birçok ödül de gösterdiğimiz üstün performansın kanıtı. Avis Türkiye ekibimizle yeni başarılar elde etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu. 
 
1974 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Avis Türkiye “Yılın Lisansiyesi” ödülüne daha önce 1988 ve 2008 yıllarında layık görülmüştü. Sektördeki başarısı üç kıtaya yayılan Avis Türkiye, EMEA toplantılarında müşteri memnuniyeti sıralamasında da son 7 yıldır“Avrupa Birincisi” seçiliyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim