• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

AVIS'in tercihi Mercedes-Benz C-Serisi

AVIS'in tercihi Mercedes-Benz C-Serisi
Mercedes-Benz Türk ile AVIS arasında 2008 yılında başlayan işbirliği, yeni projeler ile hızla gelişmeye devam ediyor.

Mercedes-Benz C-Serisi, AVIS’in Lüks Segmentte Tercihi Oldu

Mercedes-Benz Türk ile AVIS arasında 2008 yılında başlayan işbirliği, yeni projeler ile hızla gelişmeye devam ediyor.

Araç parkında lüks arazi modellerinden konforlu sedan modellere kadar 250 adet civarında Mercedes-Benz otomobil bulunduran ve lüks segmentini çeşitlendirmek isteyen AVIS, C- serisindeki araçlarını yenilemenin yanı sıra, E- ve GLK- serisi araçları da filosuna ekleyerek Mercedes-Benz’den toplam 375 adet yeni araç alacak. AVIS, bu sayede lüks araç kategorisindeki liderliğini daha da güçlendirecek.

AVIS, Türkiye geneline yayılan lisansiyelerinin filolarını da Mercedes-Benz araçlar ile güçlendirmeleri için teşvik ediyor. Böylece, Mercedes-Benz konforunun tüm Türkiye’de AVIS güvencesi ve tecrübesi ile hizmete sunulmasına olanak sağlıyor.

Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, güçlendirilen işbirliği ile ilgili şunları söyledi: "Bu proje ile günlük ve uzun dönem kiralama sektöründe hizmet kalitesinin daha da yukarılara taşınacağına inanıyoruz. Mercedes-Benz ve AVIS markalarının işbirliğinin ve buna paralel hizmete sunulan Mercedes-Benz C-, E- ve GLK- modellerinin, özellikle yerli-yabancı iş adamlarının konforlu ve güvenli seyahat aracı tercihlerinde ön plana çıkacağından eminiz."

AVIS Türkiye Genel Müdürü Görgün Özdemir, müşteri tercihlerini göz önünde bulundurarak her yıl filolarını yenilediklerini ve araç parklarını lüks araç çeşitleri ile güçlendirdiklerini söyledi. Yılın en hareketli dönemi olan yaz sezonunun başlamasıyla araç kiralamaların arttığına dikkat çeken Özdemir, bu çerçevede filoya dahil edilen Mercedes-Benz araçların yoğun talep göreceğine inandıklarını dile getirdi. Özdemir, "Keyifli ve güvenli bir araç kiralama deneyimi yaşamak isteyen herkesi AVIS’e bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

AVIS’e satılan bu araçların 6,12 ve 24 aylık operasyon sürelerinden sonra geri alım taahhütleri Mercedes-Benz Türk A.Ş. bayii Koluman A.Ş. tarafından verilirken, ikinci elde satış operasyon sorumluluğu ise Mercedes-Benz Türk A.Ş. tarafından üstlenildi. Böylece filo kiralama şirketlerinin en büyük tereddütü olan ikinci el alım bedeli konusu da bu projede baştan belirlenerek açıklığa kavuşmuş oldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim