• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Avrasya Boat Show 11 Şubat'ta açılacak

Avrasya Boat Show 11 Şubat'ta açılacak
Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show,11-20 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 5. kez düzenlenecek.

Avrasya Boat Show 11 Şubat'ta açılacak

Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show,11-20 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 5. kez düzenlenecek.

Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan CNR Avrasya Boat Show,11-20 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 5.kez düzenleniyor. Dünyada karada yapılan 2. en büyük tekne ve yat fuarı özelliği taşıyan dev organizasyona sektör yoğun ilgi gösteriyor.

Dev organizasyon denizciliğin rotasına CNR'da yön veriyor

CNR Avrasya Boat Show 5. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı CNR Holding Kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından, T.C Ulaştırma Bakanlığı, T.C. Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı ve DENTUR (Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği) desteğinde gerçekleştirilecek. Dört bir tarafı denizlerle çevrili ülkemizde denizcilik sektörünün hak ettiği yere gelmesine katkıda bulunulması ve Türk denizciliğinin dünyada söz sahibi olmasının amaçlandığı Fuar, 7 salonda, 75 bin m² alanda düzenleniyor.

Denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürün gruplarını görmenin de mümkün olacağı bu dev organizasyona yerli-yabancı 130 bin ziyaretçi bekleniyor. 5.Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı CNR Avrasya boat Show'a yat, yelkenli, tekne ve denizcilik firmaları, imalatçılar, ithalatçılar, malzeme ve ekipman üreticileri gibi tüm denizcilik sektöründen 500'e yakın firma katılacak. Fuarın ürün grupları arasında ayrıca tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları donanımları, deniz giysi ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri de yer alıyor.

CNR Avrasya Boat Show'un ziyaretçi gruplarını ise ithalatçılar, ihracatçılar, toptancılar, tekne üreticileri, tasarımcılar, mimarlar, distribütor ve acentalar, yat kaptanları ve sektöre ilgi duyanlar oluşturuyor. 5. CNR Avrasya Boat Show, İstanbul CNR Expo'da 12-20 Şubat tarihleri arasında 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim