• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Avrasya Boat Show'da D-Marin damgası

Avrasya Boat Show'da D-Marin damgası
CNR Avrasya Boat Show’da D-Marin Marinalar Grubu, 147 m2’lik standı ve özel aktiviteleriyle fuar ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.

D-Marin Marinalar Grubu, 15-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan CNR Avrasya Boat Show’da yer alacak. Karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da D-Marin Marinalar Grubu, 147 m2’lik standı ve özel aktiviteleriyle fuar ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ve uluslararası alanda marinacılık yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip D-Marin Marinalar Grubu, İstanbul'da düzenlen CNR Avrasya Boat Show’daki standında birbirinden keyifli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatlarının sergileneceği fuarda D-Marin’in ziyaretçilere sürprizleri fuar boyunca devam edecek.

Hırvatistan ACI Grubu’nun yüzde 6,92’sini satın aldıktan sonra, Yunanistan’ın önde gelen gruplarından Latsis Grubu ile Flisvos Marina’yla ilgili yüzde 50-50 ortaklık için anlaşmaya varan D-Marin Marinalar Grubu, en son hamlesini Yunanistan’ın en büyük marina zinciri MedMarinas S.A. ile ortaklık anlaşması imzalayarak yaptı. Doğu Akdeniz Çanağı Adriyatik Denizi’nde bölgesel güç olma hedefiyle yatırım ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden D-Marin Marinalar Grubu CNR Expo Show’daki standında ziyaretçilerini bekliyor.

CNR Boat Show’da D-Marin Geceleri Konuşulacak

Türkiye’deki başarılı marinacılık faaliyetlerini uluslararası sulara taşıyarak Hırvatistan’da ve Yunanistan’da marinacılığa yeni bir soluk getiren D-Marin, CNR Avrasya Boat Show’daki standında Hırvat, Türk ve Yunan konseptli eğlencelerle ziyaretçilerini ağırlayacak.

D-Marin Katamaran Paneli

Toplamda 85.000 metrekarelik bir alanda düzenlenecek olan, 125.000 ziyaretçinin beklendiği CNR Boat Show’da D-Marin, 21 Şubat günü D-Cat Club etkinlikleri dahilinde katamaran paneli düzenleyecek. Gani Müjde, Alim Sür, Mustafa Aksoy ve D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat’ın konuşmacı olarak yer alacağı panel 16:00 – 17:00 saatleri arasında tüm fuar ziyaretçilerine açık olarak gerçekleşecek.

d_marin.20130214123735.jpg

d_marin1.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim