• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Avrasya Boat Show'da geri sayım başladı

Avrasya Boat Show'da geri sayım başladı
CNR Avrasya Boat Show’da geri sayım başladı. 15-23 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda 250 milyon Euro değerinde tekne, yat ve ürün sergilenecek.

Tekne ve yat tutkunlarının heyecanla beklediği CNR Avrasya Boat Show için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. CNR EXPO Yeşilköy'de 15 Şubat 2014 tarihinde başlayacak fuarda sergilenecek milyon dolarlık tekne ve yatlar fuar alanında yerini almaya başladı. Pozitif Fuarcılık tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenecek fuarın sektöre 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturması bekleniyor.   Fuarda, 250 milyon Euro değerinde, 400  mega yat, tekne ve yelkenli ve diğer ürünler sergilenecek. Azimut, Numarine ve Princess gibi dev markalar fuara büyük renk katacak. Fuarın en pahalı teknelerinden bir bölümünün sergilendiği bu standlarda görsel show yaşanacak.

CNR Avrasya Boat Show’un çevreci teknesi

Dünyanın ilk seri hibrit tekne üreticisi Greenline, yeni modeli Greenline 48’i CNR Avrasya Boat Show’da lanse edecek. Hibrit teknolojisi sayesinde yalnızca bir düğmeyi çevirerek ister dizel isterseniz elektrik motorlarıyla kullanabileceğiniz Greenline 48, 2 adet 14kW’lık elektik motoruyla hiç yakıt kullanmadan,  çevreye zarar vermeden 6 knot hızda seyir yapma imkanı tanıyor.

Fuarda ilgi odağı olması beklenilen bir diğer tekne de Sirena Marine’nin yeni modeli Azuree 46 olacak. Parlak tasarımıyla göz dolduracak tekne çift dümenli açık teknelerden oluşan mevcut modeller, Open 60, Volvo 70 ve Class 40’tan ilham alınarak tasarlanmış. Sirena Marine ve tasarım ofisinin ortak ekip çalışmasının bir ürünü olan, üstün performans ve kalitenin birleştiği Euphoria 54 yelikenlisi de fuarda sergilenecek.

Türkiye’de bir ilk

Amatör balıkçılığa katkıda bulunmayı ilke edinmiş olan İnce Çizgi balık tutma simülatörleri CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılacak. Türkiye’de ilk kez üretilen balık tutma simülatörü, balık tutma deneyimi yaşatırken, makina, kamış ve takımları test edip daha iyi tanıma fırsatı veriyor.  Simülatör, malzemelerin hedef balığa uygun olup olmadığını anlaşılmasını sağlıyor.
Fuarın katılımcılarından Depar Motor da en yeni teknoloji ile üretilen yeni buluş Sea-Doo Spark deniz motosikletini fuarda vitrine çıkaracak. Sea-Doo Spark,  kolayca taşınabilen, sınıfının en hafifi, uygun bütçelisi, suda fren ve geri vites sistemi gibi özelliklerine sahip olması  ile dikkat çekiyor.

Arap ziyaretçi damgası

85 bin metrekare alanda düzenlenecek CNR Avrasya Boat Show 23 Şubat 2014 tarihine kadar açık kalacak. AB ülkeleri, BDT Ülkeleri, BAE, İngiltere gibi ülkelerden önemli alıcıların katılacağı fuara özellikle Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi bekleniyor. 1.000'in üzerinde markanın katılım göstereceği CNR Avrasya Boat Show’a, Arap ziyaretçilerin damga vurması bekleniyor.
Fuarda mega yat, tekne ve yelkenlilerin yanı sıra tekne aksesuarları ve yapım malzemeleri, marina donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları gibi ürünler sergilenecek.

yat2.jpg

yat3.jpg

yat4.jpg

yat5.jpg

yat6.jpg

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim