• BIST 9583.3
  • Altın 2471.687
  • Dolar 32.4851
  • Euro 34.5845
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Avrasya Boat Show’u 65 bin 328 kişi gezdi

Avrasya Boat Show’u 65 bin 328 kişi gezdi
Tekne ve boatlarda hız, konfor arayan deniz severler, aradıklarını CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda buldu. 15-23 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenen fuara ziyaretçiler akın etti.

CNR EXPO Yeşilköy’de bu yıl 7.si düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’da 400’ün üzerinde yat, tekne ve yelkenli görücüye çıktı. Karada yapılan dünyanın ikinci en büyük fuarında milyonlarca sterlin değerindeki süper lüks yatların yanısıra sürat tekneleri, boatlar, jet skiler, yelkenliler ve çeşitli deniz malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Deniz severlerin tüm arayışlarına yanıt veren CNR Avrasya Boat Show, yoğun ilgi ile karşılandı. CNR EXPO Yeşilköy’de 15-23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuarı 65 bin 328 kişi ziyaret etti. Fuarın  yabancı ziyaretçi sayısında geçen yıla oranla yüzde 30 artış gözlemlendi.

ÜRÜNLER VİTRİNE ÇIKTI

Pozitif Fuarcılık tarafından, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilen fuarda, yalnızca lüks tekne yat, yelkenler değil, amatör balıkçılığı özendirici malzemeler, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri, römorklar, tekne boya malzemeleri, motorlar gibi sektöre ilişkin tüm aksesuar ve ekipmanlar vitrine çıktı. Avrasya Boat Show Fuar’ı, yat ve tekne sahibi olmanın sanıldığından da kolay olduğunu gösterdi. Fuarda dudak uçuklatan pahalı teknelerin yanında ikinci el otomobil fiyatına, hatta taksitle satılan tekneler de sergilendi.
Suda fren ve geri vites özelliği taşıyan jetskiler ve tam yol gaz sisteminde dahi son derece titreşimsiz ve sessiz tasarlanmış motorlu tekneler ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

www.ulasimonline.com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim