• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Avrupa Kamyon Yarışları devam ediyor

Avrupa Kamyon Yarışları devam ediyor
Avrupa Kamyon Yarışları’nın misano,italya, ve albacete, ispanya’da koşulan 2.ve 3.yarışlarında renault trucks mkr technology ekibi genel klasmanda ikinciliğini korudu…

2011 AVRUPA KAMYON YARIŞLARI HEYECANI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...

Avrupa’nın en heyecanlı ve seyirci katılımı en yüksek yarışlarından olan Kamyon Yarışlarının 3.Ayağı da İspanya’da koşulan yarış ile tamamlandı. İtalya’nın Misano pistinde gerçekleşen ve büyük çekişmelere sahne olan 2. yarışta, Renault Trucks-MKR Technology ekibi klasmanda ikinciliğini korurken, gençler arasında popülerliği gün geçtikçe artan Junior takımı üyeleri Adam Lacko ve Antony Janiec ise junior takımı podyumda en üst basamağa çıkarmayı başardı. İspanya’daki 3.yarışta ise pek çok kez podyuma çıkmaya hak kazanan ekip, hedeflenen “ekip şampiyonluğu” tacı için çok önemli puanlar elde etmiş oldu.

3.yarışın sonunda da Renault Trucks MKR Technology ekibi, birincinin yalnızca 9 puan gerisinde kalarak takımlar sıralamasındaki Avrupa ikinciliği yerini korudu..
Görselliği ile büyük ilgi çeken Kamyon yarışları süresince, pistte Renault Trucks için ayrılan özel bölümde ağırlanan konuklar, güzel bir gün geçirmenin yanı sıra yarışlarda Pace Truck olarak görev yapan Renault Premium Truck Racing özel seri kamyonunu görme fırsatı buldular. Aileleri ile bilikte yaşanan bu atmosferde pistteki renkli kamyonların yanısıra Renault Trucks yarış kamyonu simulatörleri, butiği ve sergilenen çeşitli kamyon modelleri de ilgi odağı oldu.

Kamyon yarışı meraklılarının heyecanla beklediği Avrupa Kamyon yarışlarının 4 ayağı, 18-19 Haziran tarihlerinde Fransa’nın Nogaro pistinde gerçekleşecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim