• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Avrupa, Suriye’ye karşı sessiz kalmıyor

Avrupa, Suriye’ye karşı sessiz kalmıyor
Suriye’deki çocuk, kadın, yaşlı ve hastaların hayata tutunabilmeleri, dertlerine çare, yaralarına merhem olmak amacıyla “Sana İhtiyacım Var” adı altında bir yardım kampanyasına destekler sürüyor.

Suriye'de yaşanan trajedinin mağduru olan, ekonomik zorluklar yaşayan halka yönelik “Sana İhtiyacım Var” adı altında yardım kampanyasına yardımlar sürüyor. Suriyeli çocuklar için başlatılan Sana İhtiyacım Var Kampanyasına destekler devam ediyor. Kampanyaya Türkiye'den olduğu kadar Avrupa'dan da destek haberleri geliyor.

Türkiye'de bulunan Suriyeli Mülteciler için, Avrupa'da bulunan Wefa İnsani yardım Derneği öncülüğünde Baden Württemberg eyaletinden Stuttgart bölgesinde bulunan DİTİB'e (Diyanet İşleri Türk İslam Birliği) bağlı 98 cami destek verdi.

Kampanya kapsamında kısa sürede 35.000 adet battaniyeden oluşan yardım malzemesi toplandı. TIRlar Türkiye'de bulunan Suriyeli Mültecilere ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. Toplanan yardımlar Sadakataşı Derneği aracılığıyla Suriyeli Mültecilere dağıtılacak.

Kimler destek veriyor?

"Sana İhtiyacım Var" yardım kampanyasına AFAD, Hak-İş Konfederasyonu, İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Memur Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, Uluslararası Rabia Platformu ve Anadolu Ajansı'nın yanı sıra AID Uluslararası Doktorlar Birliği, Ankara Şam Genç İşadamları Derneği (ANSAGİAD), Beşir Derneği, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türk Kızılayı, Verenel Derneği, Yardımeli Derneği, Yeryüzü Doktorları, Deniz Feneri Derneği, Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Dünya Yetimler Vakfı, Hayrat İnsani Yardım Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, İsra Uluslararası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Sadakataşı Derneği ve Şifa Platformu destek veriyor.

yardim2.jpg

yardim3.jpg

yardim4.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim