• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Avrupa’nın Lider Havayolu: Lufthansa

Avrupa’nın Lider Havayolu: Lufthansa
Dünya genelinde turizm ve seyahat sektörlerinden 230.000 uzman tarafından Lufthansa en iyi 11 Avrupa havayolu şirketi arasından birinci seçildi.

2013 Dünya Seyahat Ödülleri’nde Lufthansa Alman Havayolları ardarda üçüncü kez “Avrupa’nın Lider Havayolu” seçildi. Dünya genelinde turizm ve seyahat sektörlerinden 230.000 uzman tarafından  Avrupa seyahat ve turizm endüstrisinin en iyilerinin belirlendiği değerlendirmede  Lufthansa  en iyi 11 Avrupa havayolu şirketi arasından birinci seçildi.
 
Dünya Seyahat Ödülleri kurucusu ve başkanı Graham E. Cooke törende yaptığı konuşmada “Dünya Seyahat Ödülleri’nin 20 yıldır seyahat endüstrisinde mükemmeliyet sınırlarını daha da yükseklere çıkartan markaları onurlandırmak için verildiğini” belirterek, “bu dönem içinde Lufthansa’nın havayolu kategorisinde öne çıktığını ,  son üç yılı üstüste olmak üzere toplam altı kez  Avrupa’nın Lider Havayolu seçildiğini ve bu başarının dünya genelinde seyahat ve turizm sektörlerinden binlerce uzman tarafından takdir gördüğünü” vurguladı.
 
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach ise şu açıklamayı yaptı: “Bu ödül Lufthansa Grubu bünyesinde yer ve uçuş hizmetlerinde görev yapmakta olan 100.000’i aşkın çalışanın verdiği emeğin takdir edildiğini göstermektedir. En iyi uçuş ağı, en uygun bağlantı olanakları ve esneklik sağlamak için yaptığımız yoğun çalışmaların takdir edilmekte olduğunu kanıtlamaktadır. Geçmişteki başarılarımızla yetinmek yerine Lufthansa markasının daha da gelişmesi için çabalıyoruz”.
 
Lufthansa önümüzdeki aylarda  hizmetlerini geliştirmek amacıyla  3 milyar Euro’nun üzerinde yatırım gerçekleştirecek. Yeni First ve Business Class donanımları, FlyNet (uçakta Internet bağlantısı) sisteminin kurulması, merkez havalimanlarında ve uluslararası premium havalimanlarında yeni yolcu salonlarının açılması, uzun ve kısa mesafe uçuşlarında yeni bir ikram konseptine geçilmesi  ve  çocuklara ve ailelerine yönelik özel hizmetler başlatılması da bu yatırımlar arasında yer alıyor. 2014 yılının bir diğer yeniliğini ise yeni Premium Economy Class hizmeti oluşturacak.
 
Dünya Seyahat Ödülleri’nde “Avrupa’nın Lider Havayolu” ödülüne layık görülen  Lufthansa kısa süre önce Dubai’de düzenlenen 2013 Business Traveller Middle East Awards töreninde “Ortadoğu’nun En İyi Avrupa Havayolu” seçilmiş,  yaz başında Paris’ te verilen  Dünya Havayolu Ödülleri çerçevesinde ise “Batı Avrupa’nın En İyi Havayolu” ve “En İyi Transatlantik Havayolu” seçilmişti.

lutfansaodul.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim