• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Axor, filoların bir numaralı tercihi oluyor

Axor, filoların bir numaralı tercihi oluyor
Mercedes-Benz Türk toplu teslimatlara devam ediyor. Iğdır'da faaliyet gösteren Mert Kardeşler Ltd. Şti., gıda taşımacılığı yapan Özabay Dış Tic. Ltd. Şti. ve Cizre’de faaliyet gösteren Karçağ Nak. Ltd. Şti. filolarına yeni Axorlar ekledi.

Axor filoların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor

Mercedes-Benz Türk toplu teslimatlara devam ediyor. Iğdır'da faaliyet gösteren Mert Kardeşler Ltd. Şti., gıda taşımacılığı yapan Özabay Dış Tic. Ltd. Şti. ve Cizre’de faaliyet gösteren Karçağ Nak. Ltd. Şti. filolarına yeni Axorlar ekledi.

Mert Kardeşler Ltd. Şti.

Mercedes-Benz Türk, Mert Kardeşler Ltd.Şti’ye Aksaray Kamyon Fabrikası Müşteri Merkezi'nde yapılan törenle 25 adet Axor 1840 LS çekici teslim etti. Böylece firma, tümü Mercedes-Benz marka kamyonlardan oluşan filosundaki araç sayısını 67’ye yükseltmiş oldu.

Törene Mert Kardeşler Ltd.Şti. Firma Müdürü Ömer Tunca, Mercedes-Benz Türk Kamyon Müşteri Merkezi Araç Teslimat Sorumlusu Yaşar Yeşilöz katıldılar. Ömer Tunca, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Mercedes-Benz Axor'u tercih etmelerin-deki en önemli sebeplerin düşük bakım maliyetleri, servis ağının yaygın, yedek parça bulunabilirliğinin kolay olması, düşük yakıt tüketimi ve yüksek ikinci el değeri olduğu-nu belirtti. Ayrıca Mercedes-Benz yıldızına olan güvenin de tercihlerinde büyük rol oy-nadığını sözlerine ekledi. İleriye dönük araç alım planlarının olduğunu belirten Tunca, toplamda 100 adet Mercedes-Benz marka aracı filolarına eklemeyi planladıklarını da belirtti.



Özabay Dış Tic. Ltd. Şti.

Filosunda 20’si Mercedes-Benz marka olmak üzere 66 araç bulunan Özabay Taşımacı-lık Ltd. Şti. De tercihini Axor’dan yana yaptı ve 10 adet Mercedes-Benz Axor1840LS E4 çekiciyi filosuna ekledi. Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Aksaray Kamyon Fabrika-sı’nda düzenlenen törene firma sahibi Hacı Abay, Mercedes-Benz Türk A.Ş Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldılar. Firma sahibi Hacı Abay piyasanın en az yakıt tüketen aracı olması, ikinci el değerinin yüksek olması ve yedek parça sorunun olmamasından ötürü Mercedes-Benz araçları ter-cih ettiklerini belirtti. Abay, 2011 yılı içerisinde de Mercedes-Benz araç alımlarının de-vam edeceğini de sözlerine ekledi.



Karçağ Nak. Ltd. Şti.

Cizre’de faaliyet gösteren ve yurt dışına çimento taşıyan Karçağ Nak. Ltd. Şti.’ye Mercedes-Benz Türk A.Ş.'nin Kamyon Fabrikası’nda düzenlenen tören ile yeni araçları teslim edildi. Böylece firmanın 112’si Mercedes-Benz Axor olan, toplamda 292 araçlık filosuna 25 adet Axor LS E4 daha eklendi. Teslimat törenine firma sahibi Süleyman Çağlı, Mercedes-Benz Türk A.Ş.'den Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldılar. Teslimat töreninde konuşma yapan Süleyman Çağlı şunları söyledi: ''Araçların az yakıt tüketmesi, ikinci el değerinin yüksek olması ve yedek parça sorunu-nun olmaması bizler için çok önemliydi. Bu nedenle bu araçları tercih ettik''. Çağlı, 2011 yılında da Mercedes-Benz araç alımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim