• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Aygaz kullananlar Nihat Sırdar’la kazandı

Aygaz kullananlar Nihat Sırdar’la kazandı
Aygaz’ın çevreci, performanslı, ekonomik ve güvenli bir yakıt olan otogazın daha geniş kesimlere ulaşması amacıyla başlattığı bilinçlendirme kampanyasına Alem FM’in program yapımcısı Nihat Sırdar destek verdi.

 

İstanbul Maslak’taki Opet/Aygaz Mehmetçik Vakfı İstasyonu ve İzmir’deki Opet/Aygaz Seçkar Petrol’den yapılan canlı yayınlarda tüketicilere Aygaz Otogazın faydaları aktarıldı. Canlı yayın sırasında istasyonu ziyaret eden müşterilere 50TL’lik alışverişlerinde 5TL’lik otogaz hediye edildi. Kampanya kapsamında yapılan yarışmalarla da iki kişi ücretsiz dönüşüm, 18 kişi 50 TL’lik otogaz kazanma hakkı elde etti.
 
Aygaz; çevreci, performanslı, ekonomik ve güvenli bir yakıt olan otogaz konusunda bilinçlendirme kampanyalarına devam ediyor. Kampanya kapsamında Alem FM’in program yapımcısı Nihat Sırdar, 15 Şubat’taki yayınını İstanbul Maslak’taki Opet/Aygaz Mehmetçik Vakfı İstasyonu’ndan, 18 Şubat’taki yayınını ise İzmir’deki Opet/Aygaz Seçkar Petrol’den gerçekleştirdi. Canlı yayında, tüketicilere Aygaz Otogaz’ın faydalarını aktarılırken, istasyonu ziyaret eden müşterilere 50 TL’lik alışverişlerinde 5TL’lik otogaz hediye edildi. Ayrıca düzenlenen yarışmalarla iki kişi ücretsiz dönüşüm, 18 kişi de 50 TL’lik otogaz kazanma hakkı elde etti.
 
Canlı yayın sırasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan iki istasyonda Aygaz Otogaz’ın iki bakım aracı hazır bulundu ve “Ücretsiz Bakım Günleri” aktivitesi gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Nihat Sırdar ile “Aygaz Otogaz Hatırası” fotoğraf çekimi yapılarak müşterilere verildi.
 
Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat, “LPG’nin bir enerji türü olarak ön plana çıkan avantajları konusunda toplumu bilinçlendirme gereği duyduk. Aygaz olarak topluma ve otomobil kullanıcılarına otogazla ilgili doğruları anlatmak, LPG’yi tercih etmelerini sağlamak istedik ve “Geleceğin Yakıtı LPG” başlığıyla bilinçlendirme kampanyamızı devreye aldık. Uzun süreden beri Türkiye’nin en yaygın otomobil yakıtı olan LPG, sanıldığının aksine sadece taksiciler ya da eski model araçlar tarafından değil, halkın tüm kesimleri tarafından güvenle kullanılıyor. Hatta Türkiye, 3,5 milyon LPG’li araç sayısı ile dünyanın lideri. Başka bir deyişle her 10  binek araçtan 4’ü LPG’li. En önemlisi de LPG kullanan sürücüler yüzde 30 civarında ekonomi sağlıyorlar.
 
Aygaz olarak potansiyel tüketicilerin dönüşüm tarafındaki güvenliğini sağlamak, LPG kullanan araç sahiplerinin de bakımlarını içleri rahat bir şekilde yaptırmaları amacıyla Aygaz Dönüşümcü Kulübü’nü kurduk. Bu kulüpte sadece TSE’den Hizmet Yeterlilik Belgesi almış olan firmalar yer alabiliyor. Türkiye’nin her yerinde 700’e yakın dönüşüm servisi kulübün üyesi durumunda” dedi.
 
Aygaz Otogaz ve Dökmegaz Pazarlama Müdürü Burcu Cihan Işık, “Türkiye’nin her yerinde 1500’e yakın istasyonuyla 1 milyondan fazla tüketiciye hizmet vermekte olan Aygaz Otogaz, Türkiye’nin en çok tercih edilen otogaz markası olarak lider konumda. LPG’li araçlar en az diğer yakıtları kullanan araçlar kadar, hatta daha da fazla güvenli. Araçlara takılan LPG tanklarının çelik kalınlığı sayesinde alternatif yakıt tanklarına göre çok daha emniyetli ve korumalı. Böylece herhangi bir kaza anında LPG tankı minimum zarar görüyor. Ayrıca tankın üzerinde tüm emniyet ekipmanları mevcut. Bu tip konularda en hassas olan kadın sürücülerimiz bile LPG’yi güvenle tercih ediyor. Şu anda 600 bin civarında kadın tüketicimiz var ve LPG’li araç kullanan kişiler içindeki oran yüzde 20’lerde. Dünyada da yaygın olarak kullanılan LPG, İngiltere Kraliçesi’nin makam aracı olarak, Amerika’da okul araçlarında, İspanya’da ambulanslarda bile gönül rahatlığıyla kullanılıyor” dedi. Işık, Aygaz’ın dönüşümcü kulübünde araçlarını LPG’ye dönüştürmek isteyenlere LPG kitinde 100 TL indirim sağladıklarını, ayrıca 100 TL’lik otogaz verdiklerini; 200 TL değerinde bir avantaj sağlandığını söyledi.
 
En çok tercih edilen otogaz markası: Aygaz Otogaz
 
Ekonomik olmasının yanında çevreci özellikleriyle de tercih edilen otogaz, bugün Türkiye’de her on binek araçtan 4’ünde kullanılıyor. Türkiye’de her yıl 250.000 dolayında otogazlı araç dönüşüm yaptırarak ya da sıfır kilometre olarak yollara çıkarken, otogaza olan talep de artıyor. Aygaz, Aygaz Otogaz+ ile bu tüketicilere benzersiz bir alternatif sunuyor. Aygaz Otogaz, Türkiye’de en fazla tercih edilen otogaz markası olarak bir adım öne çıkıyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim