• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Aygaz Otogaz eğitim otobüsü yola çıktı

Aygaz Otogaz eğitim otobüsü yola çıktı
Türkiye’nin lotogaz markası Aygaz Otogaz, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla istasyonlarında tüketiciyle temas noktasında bulunan pompa görevlilerine Türkiye genelinde eğitimler düzenliyor.
Aygaz Otogaz eğitim otobüsünde düzenlenecek ücretsiz eğitimlerde, pompa görevlilerinin çevreci bir yakıt olan otogazın performanslı ve yaygın kullanımı konusunda bilgilerini tazelemek, hizmet kalitelerini artırmak ve bilinçlendirmek amaçlanıyor.
 
Aygaz, istasyonlarında tüketiciyle temas noktasında bulunan pompa görevlilerine eğitim seminerleri düzenliyor. Eğitimler 15 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.  Aygaz eğitim otobüsünde düzenlenecek eğitimlerle, istasyonlarda görev yapan pompa görevlilerinin otogaz kullanımı konusunda bilinçlendirilmesi ve tüketicilere sunulan hizmetin kalitesinin daha da arttırılması hedefleniyor.
 
15 Mayıs Çarşamba günü Kırklareli’nde başlayacak olan eğitimler sırasıyla; Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden sonra, İç Anadolu Bölgesi, Akdeniz ve Ege bölgeleriyle devam edecek. 2013 yılı içerisinde Aygaz otogaz eğitim otobüsünün tüm bölgeleri ziyaret etmesi hedefleniyor. Özel olarak tasarlanan Aygaz otogaz eğitim otobüsünde verilecek eğitimlerde, LPG ve kullanım alanları, otogaz ve Aygaz otogaz, araç dönüşüm sistemleri, otogaz istasyonu ve özellikleri, müşteri memnuniyeti, satış teknikleri ve Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi hakkında ayrıntılı bilgiler sunulacak.
 
Bunun yanı sıra Aygaz Otogaz Eğitim Otobüsü ’Otogaz Bilinçlendirme Kampanyası’ kapsamında tüketicilere otogazın yaygın, çevreci, güvenli, ekonomik ve performanslı olması ile ilgili de eğitimler verecektir.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim