• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Aygaz'a Uluslararası Stevie Ödülü

Aygaz'a Uluslararası Stevie Ödülü
Aygaz, yıllık finansal raporlamasıyla iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran, dünya çapındaki en kapsamlı ödül programlarından “Uluslararası Stevie Ödülleri”nde Bronz ödüle layık görüldü.
Aygaz, yıllık finansal raporlamasıyla iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran, dünya çapındaki en kapsamlı ödül programlarından “Uluslararası Stevie Ödülleri”nde Bronz ödüle layık görüldü. Böylece Aygaz Faaliyet Raporu, Avrupa ve Amerika bölgesinde en iyi üç faaliyet raporundan biri oldu. 
 
İstanbul, 20 Ağustos 2013 – Dünyanın en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran, dünya çapındaki en kapsamlı ödül programlarından “Uluslararası Stevie Ödülleri” sahiplerini buldu.
 
Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle tüketiciler tarafından en çok tercih edilen LPG markası olan Aygaz,  “En İyi Faaliyet Raporu” dalında Bronz Ödül’ün sahibi oldu. Böylece Aygaz Faaliyet Raporu, Avrupa ve Amerika bölgesinde en iyi üç faaliyet raporundan biri oldu. 
 
Aygaz’ın faaliyetlerini, kurumsal, ekonomik, sosyal ve çevresel açılardan ele alan ve Demirbağ Tasarım ile işbirliği içerisinde hazırlanan kapsamlı rapor, iletişim profesyonellerinin oluşturduğu uzman bir ekip tarafından oluşturuldu. Bu yıl onuncusu düzenlenen “Uluslararası Stevie Ödülleri”ne 50’nin üzerinde ülkeden 3.300’ü aşkın kuruluş ve bireysel başvuru yapıldı. Başvuruda bulunulan projeler, dünya çapında 250 kişiden oluşan jüri tarafından iki aşamada değerlendirildi. 
 
“Uluslararası Stevie Ödülleri”, iş dünyasında sergilenen üstün performansları onurlandıran dünya çapında en kapsamlı ödül programlarından biri olarak kabul ediliyor. Yunanca “taçlandırma” anlamına gelen “Stevie®” organizasyonu tarafından verilen ödüller, 14 Ekim’de Barcelona’da düzenlenecek törende sahiplerine takdim edilecek. 
 
Aygaz Faaliyet Raporu geçtiğimiz Temmuz ayında da Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi'nin (LACP) düzenlediği 2012 yılı Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Dünya çapında “Enerji-Petrol ve Gaz ile tüketilebilir yakıtlar” kategorisinde “Altın Ödül”ün sahibi olmuştu.  
 
Ödüller, SPK lisanslı bağımsız bir araştırma kuruluşu tarafından kısa bir süre önce 9,27 olarak açıklanan Aygaz’ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu uluslararası anlamda da tescil ediyor. Aygaz’ın değerlendirme sonucu aldığı 9,27 derecelendirme notu, şirketin SPK Kurumsal Yönetim İlkelerine uyum sağlamış olduğunu belirtirken, başta yatırımcılar ve kamuoyu olmak üzere tüm paydaşların beklentilerine karşılık verdiğini gösteriyor. 
 
Aygaz’ın 2012 Faaliyet Raporuna www.aygaz.com.tr adresinden ulaşılabilir. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim