• BIST 9717.93
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Ayhancan Güven emin adımlarla ilerliyor

Ayhancan Güven emin adımlarla ilerliyor
12 yaşındaki milli sporcu Ayhancan Güven, WSK Master Series Dünya Şampiyonası 3.ayağında 89 pilot arasında 4.olarak başarılarını sürdürdü.

Ayhancan Emin Adımlarla İlerliyor

Bu sezon sadece Avrupa yarışlarından oluşan 15 yarışlık bir program takip eden 12 yaşındaki milli sporcu Ayhancan Güven, hafta sonu İtalya Val Vibrata pistinde gerçekleştirilen WSK Master Series Dünya Şampiyonası 3.ayağında 89 pilot arasında 4.olarak başarılarını sürdürdü...

07-08 Mayıs tarihlerinde İtalya Karting Şampiyonası’nın 2.ayağında ikincilik elde ederek ilk önemli derecesini elde eden Ayhancan Güven, 6 yarışlık WSK Master Series Dünya Şampiyonası’nın haftasonu gerçekleştirilen 3.ayağında yükselişini sürdürdü.

Comer SPA takımı adına Poliset, IQ Travel ve Mevsim Baharat desteğinde yarışan 12 yaşındaki milli karting sporcumuz Ayhancan, 1050 metre uzunluğundaki Val Vibrata pistinde 4 gün boyunca devam eden organizasyonda 13 ülkeden 89 pilotun katıldığı Mini 60 kategorisinde başarılı zamanları ve pilotajı ile dikkat çekti. Aynı zamanda diğer takımlara da motor sağlayan Comer Spa’da, Topkart motorların testini de gerçekleştiren pilotumuz, Perşembe günü serbest antremanlarda hem motorların ayarları yaptı, hem de pisti tanıma amaçlı antrenmanını değerlendirdi. Ayhancan, her tur daha da hızlanarak haftasonu için ne kadar istekli olduğunu da kanıtlamış oldu.

Cuma ve Cumartesi günü, gruplara ayrılan pilotlar 5 ayrı grup üzerinden eleme yarışlarında ter döktü. Yapılan 4 eleme yarışlarında sırası ile beşinci, onuncu, onüçüncü ve ikinci olan Ayhancan, bu sonuçlarla yarı final yarışlarına 8. sıradan başlama hakkı kazandı. Pazar günü 10 turluk yarı final B yarışını 9. sırada bitirerek final yarışına 17. sıradan başlayan pilotumuz, 12 turluk final yarışını büyük mücadele sonucunda dördüncü sırada tamamladı ve haftayı başarı ile noktaladı.

Ayhancan sezona 01-05 Haziran tarihlerinde Uluslarararsı Siena Karting Pisti’nde düzenlenecek olan WSK Master Series Dünya Şampiyonası 4.ayağı ile devam edecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim