• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Aytemiz Petrol yeniden sektöre girdi

Aytemiz Petrol yeniden sektöre girdi
Akpet'i Ruslara sattıktan sonra pazardan çekilen Aytemiz ailesi, ilk markaları olan Aytemiz Petrol ismiyle yeniden sektöre girdi.

AKARYAKITTA İLK 10'A GİRECEĞİZ

Akpet'i Ruslara sattıktan sonra pazardan çekilen Aytemiz ailesi, ilk markaları olan Aytemiz Petrol ismiyle yeniden sektöre girdi.

Türkiye pazarında ilk 10'a girmeyi hedefleyen Aytemiz, Trabzon ve Antalya başta olmak üzere birçok yerde depolama tesisleri kuracak. Zaman'a konuşan Aytemiz Petrol Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aytemiz, geçmişteki tecrübelerini de işe katarak, pazarda son derece kaliteli hizmet vereceklerini söyledi. Aytemiz, kısa sürede 180 akaryakıt bayiine ulaşmalarını da buna delil gösterdi.

Akaryakıt sektöründe yaklaşık 50 yıllık bir geçmişi olan Aytemiz Petrol, yeniden akaryakıt işine dönüş yaptı. Türkiye genelinde hızlı bir bayileşme ağı başlatan Aytemiz, bayi ağını bütün Türkiye genelinde kuracak. Şirketin bayileşme sürecinin intifa sözleşmelerinin (dağıtım şirketleriyle bayiler arasındaki sözleşmeler) yenilendiği bir döneme denk gelmesi, şirketin işini kolaylaştırdı ve kısa sürede 180 bayi sayısına ulaşıldı. Aytemiz Petrol'ün kurucusu İsmail Aytemiz, sektöre dönmenin heyecanını yaşıyor. Akaryakıt sektöründe iyi bir imajlarının olduğunu söyleyen Aytemiz şöyle konuştu: "Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübemizle yeniden pazara girdik. Kısa bir sürede çok iyi bir bayi sayısına ulaştık, seçici davranmamıza rağmen. Önümüzdeki günlerde bayi sayımızı daha da artıracağız. Yapılanmamızı bütün Türkiye geneline dengeli bir şekilde planlıyoruz."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim