• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Ayvalık'ta Seabird seferleri 20 Haziran'da başlıyor

Ayvalık'ta Seabird seferleri 20 Haziran'da başlıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 20 Haziran Cuma gününden itibaren haftada dört gün deniz uçağı seferlerinin başlayacağı bildirildi.

Seabird Havayolları’nın Marmara, Eğe ve Akdeniz’deki kıyı kentlerine yönelik uçak seferlerine Ayvalık’ın da eklendiği öğrenilirken, ilk kez hayata geçecek deniz uçak seferleri kapsamında Perşembe, cumartesi, Pazar ve pazartesi günleri Haliç-Ayvalık seferleri gerçekleşeceği kaydedildi.

Seabird Havayolları, bu yıl ilk kez hayata geçireceği deniz uçak seferlerine Ayvalık’ı da ekledi. Haftanın dört günü Haliç’ten Ayvalık’a sefer yapacak Seabird Havayollarının ilk seferi 20 Haziran Cuma günü başlayacak. İlk sefer kapsamında Ayvalık’tan 12.30’da kalkacak 19 kişilik deniz uçağı, saat 15.15’de de Haliç’e sefer yapacak.

Perşembe, Cumartesi, Pazar ve pazartesi günleri gerçekleşecek deniz uçağı seferlerinin Ayvalık turizmine katkı sunması beklenirken, ilk seferin 20 Haziran’da gerçekleşecek deniz uçakları seferiyle ilgili web sitesinde açıklama yapan Seabird Havayolları yetkilileri, “Deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını Türkiye’de ilk kez hayata geçiren Seabird Havayolları olarak amacımız, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, İstanbul, Marmara, Ege ve Akdeniz’in birbirleri arasında hava ulaşımı yapılmayan kıyı kentlerini güvenli bir şekilde buluşturmak. Kış turizmine yönelik olarak da hedefimiz, bölgesel havacılık çatısı altında en kısa zamanda karadan ve denizden uçulmayan noktaları güvenli bir şekilde bir araya getirmek. Dünyanın hemen hemen her yerinde sayısız yolcuya, keşfetmenin heyecanını hissettiren, güzelliği, zarafeti, sağlamlığı ve çok yönlülüğü ile uçmanın keyfini yaşatan Twin Otter uçakları ile iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımıza rahat, ekonomik ve ekolojik bir alternatif sunuyoruz. Türkiye semalarında nefes kesen güzelliklerle dolu denizler üzerinde bu benzersiz seyahat konforunun aileniz ve dostlarınızla paylaşmak sizin de hakkınız. İşte bu yüzden, güven ve kalite ile birlikte bu farklı hizmeti sizlere uygun fiyatlara sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim