• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Aziz Kocaoğlu'ndan ulaşımda müjde

Aziz Kocaoğlu'ndan ulaşımda müjde
Aliağa ve beldelerinde vatandaşların otobüs isteğine, İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan müjdeli haber geldi.

Aliağa Belediye başkanı Ömer Turgut Oğuz ile birlikte Aliağa’nın Yeni Şakran ve Helvacı beldelerinde vatandaşlarla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoağlu, belde sakinlerinin büyük sevgisiyle karşılaştı. Başkan Kocaoğlu vatandaşların Belediye otobüsü isteğine ise sevindiren bir yanıt vererek, “Çalışıyoruz. Dolmuş ve minibüsleri kent kart sistemine entegre ederek, Örnek bir modelle bu konuyu çözeceğiz. Nisan, Mayıs gibi bu konu şekillenecek” dedi. 

BAŞKANLARIN ŞAKRAN VE HELVACI ZİYARETİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ile birlikte Yeni Şakran’da bir kahvehanede vatandaşla buluştu. Belde sakinleriyle koyu bir sohbete giren Başkan Kocaoğlu, gelen soruları da açıklıkla yanıtladı. Yeni Şakran belediye Başkanı Etem Yorulmaz’ı da makamında ziyaret eden Turgut Oğuz ve Aziz Kocaoğlu, daha sonra Helvacı beldesine geçti. Helvacı’da esnaf dükkânlarını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Belde Sakinleri Aliağa genelinde yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek Başkan Oğuz ve Aziz Kocaoğlu’na başarılar diledi.

DOLMUŞLAR KENTKART SİSTEMİNE DAHİL EDİLECEK

Yeni Şakran ziyaretinde vatandaşlar Başkan Kocaoğlu’ndan ESHOT otobüsü istedi. Başkan Kocaoğlu, Aliağa’da sık sık gündeme gelen bu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Ulaşım konusunda Minibüsleri de kentkart sistemine dahil edeceklerini belirten Başkan Kocaoğlu, “Tek biletle, entegre bir sistemle sorunu çözeceğiz” dedi.

KOCAOĞLU’NDAN ULAŞIMDA ENTEGRASYON MÜJDESİ

“Otobüs ulaşımı konusunu çözeceğiz” diyen Başkan Kocaoğlu, “Otobüs ulaşımı konusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bildiğiniz gibi bize yeni bağlanan 9 ilçede şu anda hizmet yapma yetkimiz var ama çeşitli ulaşım kooperatifleriyle masaya oturma yetkimiz yok. Biz şu anda bu konuyu mutfakta çalışıyoruz, bitiriyoruz. Kimsenin alışık olmadığı bir sistemi hem kent merkezinde hem diğer yerlerde hayata geçireceğiz. Yani tek biletle, entegre bir sistemle sorunu çözeceğiz. Mayıs-Haziran aylarında bunun çerçevesi ve şekli belirlenir” dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim