• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Bağdat caddesi Volvo ile dönüşüyor

Bağdat caddesi Volvo ile dönüşüyor
İstanbul Bağdat Caddesi’nde Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de katılımıyla ve Volvo EC360C-HR gücüyle gerçekleşti.

 

Depremde hasar gördüğü tespit edilen ve yıkım kararı bulunan 50 yıllık Tevfik Paşa Apartmanı’nın yıkımı, Yıkmaksan-Şark İnşaat tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Kadıköy Belediyesi’nin üstlendiği yıkım işinde başrol yine Volvo EC360C-HR’deydi.
 
Yıkım öncesi bilgi aldığımız Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy bölgesindeki birçok binanın benzer durumda olduğunun altını çizerek kullanılan betonların elle karılan türden olduğunu, bu yolla yapılan binaların artık ömürlerini tamamladıklarını belirtti. Güvenliğin önemine de dikkat çeken Öztürk, Tevfik Paşa Apartmanı’nın 4 katlı bir bina olmasına rağmen yıkımı sırasında çevrenin zarar görmemesi için alınan önlemlerin yoğunluğu sayesinde binanın tehlikesizce yıkılacağını sözlerine ekledi.
 
Mülk sahibi Hakan Ersoy ise hasar tespit raporunu aldıktan sonra binanın taşıdığı risk sebebiyle bir an önce yenilenmesi için gerekli başvuruları yaptıklarını ve bu başvuru sürecinin hızlı bir şekilde sonuçlandığını belirterek Kadıköy Belediyesi’ne teşekkür etti.
 
Çok sayıda basın mensubu ve Volvo İş Makinaları’nın Türkiye satış ve servis hizmetlerini yürüten ASC Türk ekibinin de hazır bulunduğu yıkım sırasında çevrenin zarar görmemesi ve yıkımın güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için tüm önlemler alındı. Ardından yıkım için tercih edilen Volvo EC360C-HR ile işlem başladı.
 
Yıkım işlemi sürerken açıklama yapan Yıkmaksan-Şark İnşaat ortaklarından Haki Doğan, “Kadıköy Belediyesi’nin üstlendiği bütün yıkımların değerlendirmesini yapıyoruz. Yakın zamanda tüm makina parkımızı Volvo’ya dönüştürmeyi planlıyoruz” derken; Şantiye Şefi Ali Kabasakal ise, “Şu anda Volvo makas yıkım makinası ile bu işi gerçekleştiriyoruz. Volvo İş Makinaları’yla işlerimiz çok daha kolaylaştı” sözleriyle Volvo’ya duydukları güvenin altını çizdi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim