• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Bakan: 'Amacımız 3 oydan 2'sini almak'

Bakan: 'Amacımız 3 oydan 2'sini almak'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, hiçbir sektörün siyasi istikrarın gücünü aşamadığını belirterek hedeflerinin 3 seçmenden ikisinin oyunu almak olduğunu söyledi.

Bakan: 'Amacımız 3 oydan 2'sini almak'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, hiçbir sektörün siyasi istikrarın gücünü aşamadığını belirterek hedeflerinin 3 seçmenden ikisinin oyunu almak olduğunu söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir dizi açılışlarda bulunmak üzere bugün Denizli'ye geldi. İlk olarak AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Yıldız'a, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bir genç, Bakan Yıldız'ın boynuna Denizlispor atkısı asarken, vatandaşlar da el sıkışabilmek için çaba sarfetti. AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici ve Mehmet Yüksel, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı açılış töreninde konuşan Bakan Taner Yıldız, seçimlerde tüm teşkilat olarak çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

Her iki seçmenden biri Ak Partili

Denizli'den övgüyle söz eden Yıldız, bugün 13 Nisan 2011 tarihi olduğunu hatırlatarak "60 gün sonra seçim sonuçları açıklanmış olarak hem Denizli'nin hem Türkiye'nin istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir olması ile ilgili inşallah sonuçları almış olacağız. O yüzden bu iki ay içerisinde hep beraber kadın kolları, gençlik kollarımız ve teşkilat kademesinde bulunan herkesin kapı kapı, ev ev, konu komşu demeden birçok yeri ziyaret ederek bu istikrara davet etmemiz gerekiyor" dedi. Şu an her iki seçmenden birinin AK Parti dediği bir dönemde olduklarını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, şöyle konuştu:

 "Hedefimiz 2023 yılında Türkiye'nin dünyada ilk 10 ekonomisi arasında olması ve her 3 seçmenden ikisinin AK Parti dediği bir ortam oluşturmaktır. Bunun sürdürülebilir bir istikrar için gerekli olduğuna inanıyorum. Türkiye çok yıllar kaybetti. O kaybettiği yılları telafi edeceği bir on yıl yaşıyoruz. İnşallah yine AK Parti'nin tek başına iktidar olması ile beraber Türkiye'nin, daha çok güçleneceği ve daha çok kişiyi kucaklayacağı bir yapı içerisinde olacağına inanıyorum " dedi.

Siyasi istikrar olmadan hiçbir şeyin olamayacağını belirten Yıldız, şunları söyledi: "Hiçbir sektörün gücü, ister enerji ister ulaştırma ister başka sektör, içinde bulunduğumuz siyasi istikrarın gücünü aşamıyor. O yüzden gelin hep beraber Türkiye'nin bizden daha güzel olan geleceğine, çok sevdiğimiz çocuk ve torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak açısından AK Parti iktidarını destekleyelim ve bu iktidarın sürdürülebilir bir siyasi istikrarla beraber devam etmesini sağlayalım"

Bakan Taner Yıldız, milletvekilleri ve milletvekili adayları daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezinin kurdelesini keserek açılışı yaptı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim