• BIST 9530.47
  • Altın 2476.698
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Bakan Binali Yıldırım'ın bayram mesajı

Bakan Binali Yıldırım'ın bayram mesajı
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yayımladığı bayram mesajında, "Bayramın ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Bakan Binali Yıldırım'ın bayram mesajı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yayımladığı bayram mesajında, "Bayramın ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Bakan Yıldırım, mesajında "Milli duyguların, inançların, örf ve adetlerin, sevgi ve saygı ortamında yaşandığı bir kurban bayramını daha idrak ediyoruz. Yüce Milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bayramlarımız, dini şuur ve duyguların gelişmesine, milli ve manevi değerlerin güçlenmesine, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhunun kuvvetlenmesine, dayanışmanın tesis edilmesine vesile olması nedeniyle önem arz etmektedir. Her türlü insani ve ahlaki değerlerin kazanılmasına önemli katkılar sağlayan bayramlarımızın özellikle paylaşma ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı istisna günler olması da bayramlarımıza ayrı bir anlam, ayrı bir güzellik kazandırmaktadır. Günümüzde gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel alanlarda çok büyük aşamalar kaydeden ülkemizde insanlarımızın moral değerlerinin yükselmesi bayramlar sayesinde olmaktadır. Yapılan çalışmalar ve yatırımlar insanlarımızın geleceğe daha bir umutla bakmalarına sebep olmaktadır. Bu nedenle en büyük dileğimiz bütün dünyada huzur ve barışın egemen olduğu, yokluğun ve yoksulluğun olmadığı, özellikle terör belası ve insanlığa büyük acılar yaşatan savaşların geride kaldığı, huzurlu bir dünya özlemiyle bayramlarımızı kutlayalım. Bu duygularla Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, bu bayramın ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim