• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Bakan Binali Yıldırım'ın Ömer'le düeti

Bakan Binali Yıldırım'ın Ömer'le düeti
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, down sendromlu Ömer ile beraber şarkı söyledi. İşte Bakan Yıldırım'ın eşli ettiği o türkü ve görüntüleri...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, down sendromlu Ömer ile beraber şarkı söyledi. İşte Bakan Yıldırım'ın eşli ettiği o türkü ve görüntüleri...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, down sendromlu Ömer Bartu Güven'i evinde ziyaret etti. Güven'le uzun uzun sohbet eden Bakan Yıldırım, çocuğunun söylediği Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım'' türküsüne eşlik etti. Bakan'ın down sendromlu çocukla düeti, ziyarete katılanlarca dakikalarca alkışlandı.

Yıldırım, 2009 yılında başlatılan "Ulaşımda, İletişimde, Hayatın İçinde Ben de Varım!" projesi kapsamında, Türksat'ta istihdam edilen down sendromlu Ömer Bartu Güven'i Ankara'daki evinde ziyaret etti.

Bakan Yıldırım'ın ziyareti basına açık yapılacağı durulmuştu, ancak özel nedenlerden dolayı program basına kapalı yapıldı. Sohbet havasında geçen ziyarette, sıcak dakikalar yaşandı.

Başlangıçta, sohbetin ilerleyen dakikalarında Ömer Bartu Güven, Bakan Yıldırım için şarkı söyledi. Yıldırım, Güven'in seslendirdiği "Ağlama Anne" parçasını dikkatle dinledi. Yıldırım, Güven'in daha sonra söylediği Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım'' türküsüne de eşlik etti. Yıldırım ve Güven'in bu düeti ziyarete katılanlarca dakikalarca alkışlandı.

ÖMER BARTU GÜVEN KİMDİR?

Ömer Bartu Güven, 1993 yılında hayata "Merhaba" dedi. Şirinler İlköğretim Okulu'ndan 2009'da mezun oldu. Turksat'ta 21 Kasım 2012 tarihinden itibaren görev yapmaya başlayan Güven. İki yıldır da Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Şule Başkaynak'tan şan eğitimi alıyor. Buradaki çalışmalarına devam eden, iyi derecede yüzme bilen Güven, Arka Sokaklar dizinin 257. bölümünde de rol aldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim