• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Bakan Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

Bakan Yıldırım gözyaşlarını tutamadı
"Ulaşımda, İletişimde Hayatın İçerisinde Ben de Varım" projesi, çerçevesinde gerçekleştirilen programda, işitme ve konuşma engelli çocukların yaptıkları düet Bakan Binali Yıldırım'ı ağlattı.

 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafınadn yürütülen "Ulaşımda, İletişimde Hayatın İçerisinde Ben De Varım" isimli sosyal sorumluluk projesi, çerçevesinde gerçekleştirilen programda, işitme ve konuşma engelli çocukların yaptıkları düet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ağlattı.

Ankara'da bir otelde yapılan programa katılan Bakan Binali Yıldırım, sosyal sorumluluuk projesi kapsamında istidam edilen engelillerin hazırladığı programı izledi. Programda, Naz ve Tufan isimli işitme ve konuşma engelli çocuğun seslendirdiği "Bana bir masal anlat baba" şarkısı duygusal anların yaşanmasını sağladı.

Bakan Binali Yıldırım da bu anlarda göz yaşlarına engel olamadı
İşitme engellilere istihdam sağlandığı proje ile ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım iletişim sektörü yöneticilerinden daha fazla sorumluluk ve daha fazla yük almalarını talep etti.

"MARMARAY, BENİ BU PROJE KADAR HEYECANLANDIRMIYOR"

Dünyanın krizden krizlere koştuğu bu günlerde dünyanın en büyük projesini gerçekleştiriyoruz diyen Binali Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü ” Engelli grubundaki kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın toplumla kaynaşması için çok önemli bir adımdı. Beşinci yılda 500 çalışana ulaşmışız. Bunun süratle artacağını düşünüyorum. Türkiye'nin bu çok önemli projelerini birbiri ardınca hizmete sunuyoruz.150 yıllık Marmaray'ı 29 Ekim’de İstanbul'un, dünyanın hizmetine sunacağız. O proje beni bu proje kadar heyecanlandırmıyor. Burada dilin sustuğu, gönlün dile geldiği bir toplantı yaptık. 30 kişiyle başladık 500 kişiye ulaştık. Yeter mi yetmez. “
Yıldırım, yaşadığı duygu dolu anların ardından kendisini hüzünlendiren engellilerle fotoğraf çektirdi.

yildirim1.20131001161709.jpg

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim