• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Bakan Yıldırım'dan Kocaoğlu'na ziyaret

Bakan Yıldırım'dan Kocaoğlu'na ziyaret
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ulaştırma Bakanı'ndan bir ilk

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yıldırım, “Hizmet mevzu olunca siyaset olmaz. Bu anlayışımızı yeni dönemde de sürdüreceğiz” dedi.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na da makamında ziyarette bulunan Bakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, yerel yönetimler ile merkezi hükümetin İzmir'e hizmet için çaba sarf ettiğini belirterek, “Hizmet mevzu olunca siyaset olmaz. Bu anlayışımızı yeni dönemde de sürdüreceğiz” dedi.

İzmir'de gerçekleştirecekleri tüm projelerde yerel yönetimlerle işbirliğini önemsediklerini, kendisinin de bu işbirliğinin gerçekleşeceğine dair tereddütü bulunmadığını vurgulayan Yıldırım, “Ne yaparsak İzmirliler için yapacağız” diye konuştu.

İzmir'de gayet sakin huzur içerisinde bir seçim dönemi geçirdiklerini dile getiren Yıldırım, buna katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Yıldırım, “Seviyeli bir kampanya yürütüldü. Seçim geride kaldı. Bundan sonra İzmir için çalışmaya, üretmeye, projeleri gerçekleştirmeye daha fazla yoğunlaşmamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, Yıldırım'a ziyareti dolayısıyla İzmir halkı ve belediye adına teşekkür ederek, “İzmir'in sorunlarının çözümünde birlikte çalışmaktan çok büyük haz duyacağız” dedi.

FENERBAHÇE FORMASI

İzmir'de İstanbul Üniversitesi Mezunları Derneği ile aynı binadaki İzmir Fenerbahçeliler Derneği'ni de ziyaret eden Bakan Yıldırım'a, dernek Başkanı Cem Çalışkan, Fenerbahçe formasını hediye etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim