• BIST 9473.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Bakan Yıldırım'dan korsan açıklaması

Bakan Yıldırım'dan korsan açıklaması
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY uçağında bomba operasyonu ile ilgili ''Bunlar normal hava olayları, dünyanın her tarafında oluyor'' dedi.

BUNLAR NORMAL HAVA OLAYLARI

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY uçağında bomba operasyonu ile ilgili ''Bunlar normal hava olayları, dünyanın her tarafında oluyor'' dedi.

Çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Belediye Başkanlığını ziyareti sırasında gazetecilerin, gece saatlerinde THY'nin İstanbul-Oslo seferini yapan uçağında yaşanan olayla ilgili soruları yanıtladı.

''Bunlar normal hava olayları, dünyanın her tarafında oluyor'' diyen Bakan Yıldırım, bu tip girişimlerde uçağın pilotu ile kulenin, emniyetin ve sivil savunmanın yapacağı işlerin belli olduğunu söyledi.

Yıldırım, şöyle konuştu:

''Dün yaşanan olaydaki gibi bir yolcu, 'üzerimde bomba var, uçağı uçuracağım' diyerek sorumsuzca ya da psikolojik sorunlarından dolayı böyle bir girişimde bulunuyor. Bunlar olağan şeyler. Hepsinin tedbiri alınıyor. Allah'a şükür, bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık. Ama bu sorumluluk herkesin. Vatandaş, sadece seyahat etmeyecek. Etrafında olup bitene de kulak verecek. Eğer bir sıkıntı tehlike varsa onu da yetkililere en seri şekilde bildirecek. El birliğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz.''

Yıldırım, bir gazetecinin, ''Doğubayazıt'ın il yapılması söz konusu mu?'' şeklindeki sorusuna, 'Bizim gündemimizde il yapma gibi bir şey yok. İl olma dönemi değil. Adın il olsa ne olur, ilçe olsa ne olur? Önemli olan orada devlet var mı, hizmet var mı, ona bakacağız. İl dediğin 3-5 tane fazla devlet binası. Doğubayazıt onu mu istiyor, hizmet mi istiyor. Ona bakmak gerekir'' karşılığını verdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim