• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

Balayı romantizmini Pegasus ile yaşayın

Balayı romantizmini Pegasus ile yaşayın
Pegasus Hava Yolları’nın aşk şehirleri Beyrut, Marsilya, Paris ve Roma’ya 69,99 Euro’dan başlayan tarifeli seferler ile yeni evli çiftlerin balayı tatilleri, hem romantik, hem de ekonomik.

BALAYI ROMANTİZMİNİ PEGASUS İLE ÇİFTE KATLAYIN

Pegasus Hava Yolları’nın aşk şehirleri Beyrut, Marsilya, Paris ve Roma’ya 69,99 Euro’dan başlayan tarifeli seferler ile yeni evli çiftlerin balayı tatilleri, hem romantik, hem de ekonomik.

Hayatlarının en önemli dönemi olan balaylarını unutulmaz kılmak isteyen yeni evli çiftler için için Pegasus, yurt dışında 27 noktaya düzenlediği uçuşlarla romantik alternatifler yaratmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi oluyor. Pegasus’un internet adresi www.flypgs.com’dan bilet alanlar Beyrut, Marsilya, Paris, Roma ve Viyana gibi aşk şehirlerine tek yön vergiler dahil 69,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat ederek, hem romantik hem de hesaplı bir balayı geçirebiliyorlar.

Sıcak kumsalları ve hareketli gece hayatı ile balaylarının gözde destinasyonu : Beyrut

Muhteşem tarihi ile Akdeniz’in sıcak iklimini birarada sunan Lübnan’ın başkenti Beyrut, geçtiğimiz yıllarda geri aldığı “Doğu’nun Paris’i” ünvanını kelimenin tam anlamıyla yaşatıyor. Savaşın izlerini hala taşımasına rağmen, canlılığını ve ışıltısını günün hiçbir saati kaybetmeyen Beyrut, barındırdığı tezatlarla insanı kendine hayran bırakıyor. Avrupa’yı aratmayan lüks otelleri, pahalı markaların donattığı vitrinleri, şehir merkezinden kısa bir mesafe uzakta olan plajları ile doğu ile batının harmanlandığı Beyrut’ta büyülü bir balayı için başlangıç olarak haftanın 7 günü gerçekleştirilen Beyrut uçuşlarından birini seçmek ilk atılacak adım olacaktır.

Balayında Deniz, Güneş, Kum ve Şarap Marsilya Demek

Balayında deniz, güneş ve kum tercih edenler bu üçlüye bir de iyi şarap, iyi yemek ve hareketli bir gece hayatı eklemek isterlerse, tercihlerini Marsilya’dan yana kullanabilirler. Fransa’nın 2. büyük şehrive Cote d’Azur bölgesinin merkez şehri Marsilya, Akdeniz sahil şeridi boyunca kıvrıla kıvrıla uzanan yollarıyla aşk filmlerinin doğal mekanı olma özelliğini taşır. Cezanne, Braque, Dufy, Derain, Marquet'inde bulunduğu birçok tanınmış ressama ilham kaynağı olan Marsilya’da balayı için Pegasus’un Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleştidirdiği Marsilya seferlerine bir çift bilet alarak rüya balayına adım atmak mümkün olacaktır.

Aşk Çeşmesi’ne para atarak Roma’da evliliğinizi ölümsüz kılın

Dünyanın önde gelen aşk şehirlerinden Roma’da geçirilecek bir balayı, evliliğinizi şehrin tarihi kadar uzun ve görkemli kılabilir... Görkemli binaları, ev sıcaklığındaki kafeleri, muhteşem lezzetteki makarna ve pizzaları ile aşkın tadının doya doya yaşanabileceği Roma’da, Aşk Çeşmesi’ne para atıp evliliklerini ölümsüz kılmak isteyenler için, www.flypgs.com internet sitesinden haftanın 7 günü gerçekleştirilen Roma seferlerine çift kişilik bir bilet yeterli olacaktır.

Romantizm ve huzur dolu bir balayı için Milano Como Gölü

Balayınızı şehir karmaşasından uzakta, huzur ve romantizim dolu yaşamak istiyorsanız, Como Gölü kıyısındaki oteller balayında bu huzuru sağlayacak destinasyonlardan biri olabilir. Modanın kalbinin attığı bir şehirde daha hareketli bir balayı tercih edenler ise balayı için şehir merkezini tercih edebilirler. Pegasus Hava Yolları’nın Milano Bergamo Havalimanı’na haftanın 7 günü düzenlediği tarifeli seferler, tercihe göre huzurun ya da eğlencenin ilk adımı olacaktır.

Aşkın Başkenti Paris

Aşk hikayelerinin değişmez başkenti Paris’te bir balayı, evliliği özel kılmanın hiç huşkusuz ki en romantik yolu... Eiffel Kulesi’nde romantik bir öpücük, Seine Nehrin’de tekneyle gerçekleştirilecek bir gezinti, Paris sokaklarında yapılacak bisiklet turları, balayını deniz-kum-güneş üçülüsünün dışında yaşamak isteyenleri bekliyor.

Balayı tatilini Paris’te geçirmek isteyenler için, Pegasus’un haftanın 7 günü gerçekleştiriken Paris uçuşları kaçırılmaması gereken bir fırsat. Üstelik, Pegasus’un Pre-Order uygulaması ile uçuştan 48 saat öncesinde verilecek siparişle servis edilecek, kalp şeklinde çikolatalı pasta, şampanya kadehleri ve şampanyadan oluşan Aşk Menüsü ile balayına daha yolda başlamak mümkün!

Pegasus Hava Yolları’nın internet sitesi www.flypgs.com’a girerek, Pegasus’un 27 yurt dışı noktasından birine alınacak çift kişilik bilet, evliliğin en özel günleri olan balayı günlerini unutulmaz kılmak için akıllı bir başlangıç olacaktır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim