• BIST 9723.05
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Balcılar Beton, Ford Cargo ile büyüyor

Balcılar Beton, Ford Cargo ile büyüyor
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Balcılar Beton, 6 adet Ford Cargo 4136M mikser ile 1 adet Ford Cargo 1838T çekici satın alarak araç filosunu genişletti.

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Balcılar Beton, 6 adet Ford Cargo 4136M mikser ile 1 adet Ford Cargo 1838T çekici satın alarak araç filosunu genişletti. Ford Kamyon Bölge Satış Müdürü Hakan Derse, satışı gerçekleştiren Ford Otosan Bayisi Azim Oto’nun sahibi Halil Yılmaz ile Satış müdürü Emre Yılmaz, Ford Cargo’ları düzenlenen törenle Balcılar Beton şirket yetkilisi Ayşe Savaş ve Genel Müdür Bülent Balcı’ya teslim etti.  Balcılar Beton çalışanlarının da katıldığı törende bir konuşma yapan Bülent Balcı, filolarına kattıkları Ford Cargo’ları düşük alım ve işletme maliyeti, düşük yakıt tüketiminin yanı sıra yüksek konforu nedeniyle tercih ettiklerini belirterek, “Motor ses seviyesinin düşüklüğü de en beğendiğimiz özellikler arasında yer alıyor. Araç yatırımlarımız devam ettikçe tercihimizi Ford Cargo’dan yana kullanacağız” dedi.

Ford Sürüş Akademisi ile hazır beton firmalarına özel sürüş eğitimi

Ford Otosan, 2011 yılında başlattığı ve bilinçli sürücüler yetiştirerek yakıt ekonomisi ve sürüş güvenliği sağlamayı, araçları uzun ömürlü kılmayı, çevreye zarar veren CO2 salımını azaltmayı hedefleyen Ford Sürüş Akademisi ile hazır beton firma sürücülerine özel eğitim vermeye devam ediyor. Ford Sürüş Akademisi bu eğitimlerle; sürücülerin eksiklerini tamamlamayı ve doğru refleks edinimini teorik ve pratik uygulamayla vermeyi hedefliyor. Program, bu eğitim için özel hazırlanan “Anti-Rollover (Devrilmeye Karşı) Aracı” ile pratik uygulamayı da kapsıyor.  

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim