• BIST 9733.17
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

Balden, ENJOY 1100'ü denize indirdi

Balden, ENJOY 1100'ü denize indirdi
Balden Denizcilik 11 metrelik Lobster yat segmentinde Türk yat sektörüne yeni bir boyut kazandıracak son modeli ENJOY 1100 ‘ü denize indirdi.

Balden, ENJOY 1100'ü denize indirdi

Balden Denizcilik 11 metrelik Lobster yat segmentinde Türk yat sektörüne yeni bir boyut kazandıracak son modeli ENJOY 1100 ‘ü denize indirdi.

Denizcilik sektöründe 13 yıldan beri; Kurtarma botu, Can Filikası, Serbest düşme Can Filikası üreten Balden Denizcilik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Türkiye'nin yıldızlaştığı yat imalatında ENJOY 1100 ile bende varım dedi ve patenti kendisine ait olan, Gemi inşa mühendisi Bülent Aysul tarafından dizayn edilen 11 metre boyundaki ENJOY 1100 ismiyle tescilli ve CE belgeli lüx motoryatını denize indirdi. Balden Denizcilik tarafından Tuzla’da üretilen ENJOY 1100 seyir testlerinden de başarı ile geçti.

ENJOY 1100’ün gövdesi Fiber, güvertesi tamamen tik kaplama ve iç aksamı 1.kalite ahşap işçiliği ile gayet şık dizayn edilmiş. Iveco marka 2 * 250 BHP gücündeki motorları ile seyir esnasında max hızı 30 knot’ın üzerinde. ENJOY 1100`ün ferah iç mekanı ve özenli tasarımı minimum alandan faydalanarak maksimum konfor sağlıyor. Kaptan köşkü kısmındaki koltuklar çok rahat yataklara dönüşüyor ve 3 kişilik ekstra yatma kapasitesi sağlanıyor. 2.05 metrelik tavan yüksekliği ve geniş arka havuzluğuna ek olan büyük platformu ile emsallerine göre kullanıcılara daha rahat bir yaşam alanı sağlıyor. Üretimi gerçekleşen ilk yatta; 1 master kamara 1 tuvalet banyo ve geniş bir mutfak bulunmakla birlikte, aslında teknede 2 makinenin yanında birde bow thruster olduğunu söylesek ve teknede elektronik anlamda da “yok” yok dersek abartmış olmayız. Ayrıca firma yeni üretimler için teknenin iç dizaynında 3 ayrı opsiyon sunuluyor.

Şirketin Genel Müdürü İsmail Önel, “Kendisinin ve şirket ortaklarının 4 kuşaktır denizci olduğunu , 13 yıldan beri uluslar arası sertifikalara ve en son Wheelmark sertifikasına da sahip Can kurtarma araçları imal ederek sektöre hizmet ettiklerini birçok ülkeye ihracat yaptıklarını söylüyor. 11 metre Lobster segmentinde ürettikleri ve ilk kez sergileyecekleri ENJOY 1100 içinde çok iddialı konuşuyor. “ENJOY 1100 Modern çizgisi, lüks dokusu ve huzur veren renkleri ile deniz üzerinde yeni bir yaşam alanı sunacak, göz kamaştırıcı konforunun hıza dönüşmesi ise misafirleri bambaşka bir dünyaya taşıyacak eminimki çok kısa bir sürede ENJOY 1100 taleplere uygun olarak seri üretime geçecek”. Ve ekliyor “ Şu an ürettiğimiz deniz araçları haricinde talep olduğu takdirde Devriye ve Kontrol botları gibi değişik hizmet amaçlı farklı tipte de tekne üretebilecek donanımdayız” B kategori CE belgeli ENJOY 1100 isimli motoryat , NTSR Fuarcılık tarafından düzenlenen 29.Uluslararası Boat Show Fuarında 20-25 Ekim tarihleri arasında Marintürk İstanbul- Pendik marina da sergilenecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim