• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Balıkçı teknesi ile gemi çatıştı: 6 yaralı

Balıkçı teknesi ile gemi çatıştı: 6 yaralı
Bandırma'dan yükledikleri balıkları İstanbul Yenikapı'da bulunan balık pazarına götüren balıkçıları taşıyan tekneye gemi çarptı. Kazada 6 balıkçı yaralandı.

Balıkçı teknesi ile gemi çatıştı: 6 yaralı

Bandırma'dan yükledikleri balıkları İstanbul Yenikapı'da bulunan balık pazarına götüren balıkçıları taşıyan tekneye gemi çarptı. Kazada 6 balıkçı yaralandı.

Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde meydana gelen olayda; Balıkesir Bandırma'dan yakaladıkları balıkları satmak için Hicaz2 isimli tekneyle İstanbul Yenikapı'ya doğru yola çıkan balıkçılar adeta ölümden döndü. Silivri açıklarına gelen balıkçı teknesine, ismi öğrenilemeyen Türk Bayraklı bir şilep çarptı. Çarpmanın etkisiyle balıkçı teknesi batma tehlikesi atlatırken, teknede bulunan Cahit Avcı, Hikmet Tetik, Nadir Ünal, Erhan Dinmez, Ahmet Bederoğlu ve Savaş Dinmez çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi ,yine aynı sebeple yola çıkan farklı balıkçı teknelerindeki arkadaşları yaptı.Yaralıları kendi teknelerine alarak rotasını kıyıya en yakın yer olan Silivri'ye çeviren balıkçılar olayı Sahil Güvenlik ve 112'ye bildirdiler. Bir müddet sonra yaralıları Sahil Güvenlik görevlileri teslim aldı. Silivri Limanına 6 ambulans sevk eden 112 ekipleri, yaralıları Özel Silivri Hayat Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tedavisi süren yaralı balıkçılardan Savaş Dinmez, büyük tehlike atlattıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim