• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Balıkesir’de toplu taşıma şoförlerine kişisel gelişim eğitimi

Balıkesir’de toplu taşıma şoförlerine kişisel gelişim eğitimi
İlki merkez ilçe olan Karesi ve Altıeylül’de gerçeklyeşen “Kişisel Gelişim, İletişim ve Farkındalık” eğitim seminerini başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı ve Balıkesir Toplu Taşıma (BTT) A.Ş. tarafından toplu taşıma araçlarında görev yapan şoförler ve işletmeciler kişisel gelişim eğitiminden geçti.

İREM KAAN: “KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkan İrem Kaan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Şaban Akkol, BTT A.Ş. Genel Müdürü Serdar Çiçekler, semineri veren Yerel Yönetim Uzmanı Feryal Cengiz ile eğitime katılan şoförler ve işletmeciler katıldı. Törenin başında şoförlere seslenen uzman Feryal Cengiz, eğitimin son derece başarılı geçtiğini belirtirken, eğitime katılanlara öğrendiklerini hiçbir zaman unutmamalarını istedi. Eğitimle ilgili kişisel denetimin de süreceğini belirten Feryal Cengiz, bu imkanı tanıyan Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine teşekkür etti. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı İrem Kaan, bu tür eğitim faaliyetlerinin şoförlerden gelecek talepler doğrultusunda devam edeceğini söyledi. Seminere gösterilen ilgiden ve katılımdan memnun olduğunu ifade eden İrem Kaan, “Sizlere her zaman kapımız açık, eğitim seminerleri dışında da sürece katkıda bulunmak adına sizlerin sunacağı fikirlere de açığız, katkılarınızı bekliyoruz. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkan İrem Kaan, Özel Halk Otobüs şoförlerini temsilen başşoför Mehmet Turan ile BTT A.Ş. Genel Müdürü Serdar Çiçekler’e sertifikalarını vererek hayırlı olmasını diledi.

TAYLAN ENGİN: “EĞİTİMLER DEVAM EDECEK”

Ardından, Boytur A.Ş. başşoförü İsmail Bey, Büyükşehir Belediyesi şoförlerini temsilen başşoför Savaş Dal ve Kampüs Birlik Taşıyıcılar Kooperatifi şoförlerini temsilen kooperatif başkanı Ömer Şavkat’e sertifikalarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin verdi. Taylan Engin, “Arkadaşlar, göstermiş olduğunuz ilgiden ve katkıdan dolayı Büyükşehir Belediyesi adına hepinize teşekkür ediyorum. Bu eğitimlerin devamını hep beraber getireceğiz” dedi.

Sertifikaların verilmesinin ardından Genel Sekreter Yardımcısı Taylan Engin, Ulaşım ve Raylı Sistemler Dairesi Bşakanı İrem Kaan, eğitim uzmanı Feryal Cengiz, B.T.T. A.Ş. yetkilileri ile işletmeci ve şoförler törenin anısına toplu halde fotoğraf çekildiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı tarafından 10 Şubat – 24 Şubat 2016 tarihlerinde toplu taşıma araçlarında hizmet veren şoförler ile işletmecilere yönelik düzenlenen “Kişisel Gelişim, İletişim ve Farkındalık” seminerinde toplam 30 saat eğitim verildiği bildirildi. Sertifika töreninde mutluluklarını ifade eden şoförler de başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur olmak üzere Ulaşımdan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Taylan Engin ile Ulaşım ve Raylı Sistemler Daire Başkanı İrem Kaan ile B.T.T. A.Ş. yetkililerine teşekkür ettiler. Sertifikalarını alan şoförler bu eğitimlerin devam etmesini istediklerini kaydetti. Törenin ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim