• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Balnak, filosunu Trucks ile güçlendirdi

Balnak, filosunu Trucks ile güçlendirdi
Balnak, son gerçekleştirdiği alımla filosundaki araç sayısını 86’ya yükseltti. Araçları Renault'tan alan kuruluş, Horoz Lojistik'in de cazip servis imkanlarından yararlanacak.

3 dev firma teslimatta buluştu

Balnak, son gerçekleştirdiği alımla filosundaki araç sayısını 86’ya yükseltti. Araçları Renault'tan alan kuruluş, Horoz Lojistik'in de cazip servis imkanlarından yararlanacak.

Türkiye’nin lider lojistik firmalarından Balnak, filosunu çevreye duyarlı Renault Trucks Premium araçlarla genişletiyor. 1986’dan bu yana uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu, gümrüklü ve gümrüksüz depo işletmeciliği, gümrükleme, katma değerli paketleme hizmetleri ve yurt içi nakliye ve dağıtımın tamamını gerçekleştiren Balnak, Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Avrupa, Batı ve Güney Avrupa ile Tunus, Fas, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerde parsiyel ve komple karayolu taşımacılık hizmetleri sağlıyor. Geniş acente ağıyla karayolu, deniz ve hava yolu taşımacılığında da olan Balnak, son gerçekleştirdiği alımla filosundaki araç sayısını 86’ya yükseltti. 54 adet yeni Renault Trucks Premium ile birlikte filosundaki Renault Trucks oranını yüzde 63’e çıktı.

Renault Trucks Premium araçların teslimatı 21 Haziran 2011 Salı günü Haramidere Horoz Tesisleri’nde, Balnak Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aygüler, Horoz Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Dominique Pollien ve firmaların üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen teslimat töreni ve basın toplantısında konuşan Balnak Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Aygüler, Renault Trucks Türkiye ile toplam 54 adet Premium marka çekici anlaşması yapmaktan dolayı memnuniyetini belirterek, “Filomuza katmış olduğumuz bu yeni araçlarla müşteri memnuniyetimizi artıracağımızı ve uluslar arası düzeyde rekabetçi koşullara sahip olacağımızı düşünüyoruz. Balnak’ın prensiplerinden belki de en önemlisi, çevreye duyarlı taşımacılık modüllerini kullanmak. Bu nedenle Renault Trucks araçlarının sağladığı yakıt tasarrufu ve Euro 5 avantajları bizim seçimimizde büyük rol oynadı. Renault Trucks Türkiye ile işbirliğimizin gelecek yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Dominique Pollien ise yaptığı konuşmada yakıt tasarrufundaki Renault Trucks liderliğini vurgulayarak, “Renault Trucks Premium araçları hepinizin bildiği gibi Yakıt Tasarrufunda lider. Bu liderliğimiz pek çok bağımsız rekabet testleri ile de onaylandı. Lojistik sektörü ekonomideki gelişmelerin en önemli göstergesidir, bu boyuttaki alımlar sektöre ve ekonomiye devinim kazandırır. Araçlarımız ve satış sonrası hizmet ağımız ile lojistik sektörüne avantajlı hizmetler sunuyoruz. Balnak’ın Renault Trucks ile devam etme kararını memnuniyetle karşılıyor ve kendilerini kutluyorum” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim