• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Balnak uluslararası markalarla büyüyor

Balnak uluslararası markalarla büyüyor
Reckitt Benckiser, sağlık ürünleri dışındaki tüm yurtiçi operasyon süreçlerinin yönetiminde Balnak’ı tercih etti.

Balnak uluslararası markalarla büyüyor

Reckitt Benckiser, sağlık ürünleri dışındaki tüm yurtiçi operasyon süreçlerinin yönetiminde Balnak’ı tercih etti.

25 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermekte olan hızlı tüketim malzemeleri (FMCG) sektörünün önde gelen isimlerinden Reckitt Benckiser, sağlık ürünleri dışındaki tüm yurtiçi operasyon süreçlerinin yönetiminde Balnak’ı tercih etti.

Balnak, 1986 yılından bu yana uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu, gümrüklü ve gümrüksüz depo işletmeciliği, gümrükleme, katma değerli paketleme hizmetleri ve yurt içi nakliye ve dağıtım hizmetlerinin tamamını tek çatı altında sunuyor. Türkiye lojistik sektörünün ilk 5 şirketi arasında yer alan Balnak Lojistik, gün geçtikçe müşteri portföyünü genişleterek büyümesini sürdürüyor.

Reckitt Benckiser de Balnak’ta!

Ev bakım (home), hijyen (hygiene) ve sağlık (health) sektörlerinde faaliyet göstermekte olan Reckitt Benckiser, ev bakım, hijyen ve sağlık ürünleri sektöründeki Finish, Calgon, Vanish, Dettol, Durex, Airwick, Marc, Cillit Bang, Woolite, Veet, Calcor, Gaviscon, Nurfoen, Strepsils, Strefen, Dispril gibi markaların sahipliğini yapıyor.

Reckitt Benckiser, Balnak ile imzalamış olduğu sözleşme neticesinde, Gebze lokasyonunda antrepo, katma değerli hizmetler, 15.000 palet serbest depo ve yurtiçi dağıtım hizmetlerini sağlık ürünleri dışındaki kategorileri için Balnak’tan almaya başlıyor.

Katma değerli hizmetler çerçevesinde etiketleme ve ürün birleştirme, yurtiçi dağıtım tarafında ise komple ve parsiyel olarak, tüm zincir mağaza ve bayi – distribütör sevkiyatlarının yanı sıra fabrika – depo arasında ara nakliye hizmetini de Balnak sağlıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim