• BIST 9762.12
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

"Başarısızlık varsa hepimizin başarısızlığıdır"

"Başarısızlık varsa hepimizin başarısızlığıdır"
Türk Hava Yolları’nın Digitürk ile yaptığı ortaklık toplantısının ardından konuşan Türk Hava Yolları yetkilileri, AHL’de yaşanan rötar ve Türkiye içinde yaşanan rekabetle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Başarısızlık  varsa hepimizin başarısızlığıdır"

Türk Hava Yolları’nın Digitürk ile yaptığı ortaklık toplantısının ardından  konuşan Türk Hava Yolları yetkilileri, AHL’de yaşanan rötar ve Türkiye içinde yaşanan rekabetle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil “Ulaştırma Bakanlığı’na sunduğunuz 4 çözüm önerisinden hangisi dikkate alınacak? sorusuna “Biz Türk Hava Yolları, DHMİ ve TAV ile son zamanlarda çok koordineli çalışıyoruz. Ve bu çalışmayla yapamayacağımız bir şey yok. Bu sorunun çözümü de çok yakında sona erecek. Ortada bir başarı varsa bu üç şirketin başarısı, başarısızlık varsa bu üç şirketin başarısızlığıdır” diye konuştu.

Rötarların yolcu ve ciro hedefine etki edip etmediği konusunda da Kotil “Zarar evet oldu. Lodos olduğu zaman çok sorun yaşadık. Buna rağmen, biz hedeflerimizden şaşmadık. O açığı boşluklarda da uçarak kapatacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bir havayolu şirketi rekabet için rötarsız uçuşları reklamlarında vurguluyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Kotil cevap vermezken, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise "Vallahi biz zamanlı zamansız her zaman havadayız.Durmadan inip kalkıyoruz. Zamana bağlı değiliz. Biz devamlı göklerdeyiz" diyerek esprili bir cevap verdi.

Kaynak: AirportHaber

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim