• BIST 9530.47
  • Altın 2475.487
  • Dolar 32.4663
  • Euro 34.8424
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Başbakan Erdoğan'a güvenlikli helikopter

Başbakan Erdoğan'a güvenlikli helikopter
Başbakan Erdoğan için yapılan ve İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar uçabilecek VIP helikopter bu ay sonunda geliyor. 300 km hız yapabilen Sikorsky helikopter manyetik korumayla donatıldı.
Erdoğan bu helikopter ile İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yakıt ikmalsiz uçabilecek. Helikopterin güvenliği ise üst düzey.Başbakan Erdoğan, İstanbul'dan Diyarbakır'a helikopterle uçabilecek. Skorsky'nin özel korumalı VIP helikopteri, 15 gün sonra teslim edilecek.
 
Başbakan Tayyip Erdoğan için üretilen VIP Skorsky, yola çıktı. Başbakanlık için Skorsky'nin hazırladığı ve saatte 300 km hız yapan helikopterle İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yakıt ikmali yapmadan uçuş gerçekleştirmek mümkün.
 
Azami menzili 1000 km olan helikopter elektronik korumayla donatıldı.
 
BANYOSU BİLE VAR
 
Yetkili personelin dışındakilerin helikoptere yaklaşması dahi yasak. 6-8 yolcu taşıma kapasitesine sahip, yatağa dönüşebilen koltuk, çalışma masası, banyo, lavabo ve mutfağı bulunan helikopter ABD'nin Pennyslvania eyaletinde üretildi.
 
HAVADAKİ EN GÜVENLİ ARAÇ
 
Skorsky firması, helikopteri özel güvenlikle korumalı olarak hazırladı. Elektronik koruma sistemi ile 'en güvenli helikopteri' olarak lanse edildi. Helikopterlerin VIP donanımlarına Başbakanlık karar verdi. Helikopterin, Gölcük'e geldikten sonra Başbakanlık yetkilileri, korumalar ve pilotlar tarafından teslim alınacağı belirtildi.
 
basbakan_helikopter1.jpg
 
basbakan_helikopter2.jpg
 
basbakan_helikopter3.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim