• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Başbakan Erdoğan'ın Cennet'te yat keyfi

Başbakan Erdoğan'ın Cennet'te yat keyfi
Başbakan Re­cep Tay­yip Er­do­ğan, Ra­ma­zan Bay­ra­mı­’nın ilk gü­nün­den iti­ba­ren ka­yıp­la­ra ka­rış­tı. Kimse nerede olduğunu bilmiyordu. Hatta hasta olduğunu iddia edenler bile oldu...

Başbakan Re­cep Tay­yip Er­do­ğan, Ra­ma­zan Bay­ra­mı­’nın ilk gü­nün­den iti­ba­ren ka­yıp­la­ra ka­rış­tı. Ba­sı­nın ve ka­mu­oyu­nun tüm me­ra­kı­na rağ­men bay­ram bo­yun­ca or­ta­ya çık­ma­dı.

Hat­ta Er­do­ğa­n’­ın has­ta ol­du­ğu ve bir has­ta­ne­de te­da­vi al­tı­na alın­dı­ğı yo­lun­da ba­zı ha­ber­ler ya­yın­lan­dı. Bu ha­ber­ler, Baş­ba­kan­lı­k’­tan ya­pı­lan ya­zı­lı bir açık­la­may­la ya­lan­lan­dı.

An­cak Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, Baş­ba­kan Er­do­ğa­n’­ı Bod­rum Cen­net Ko­yu’n­da yat key­fi ya­par­ken ya­ka­la­dı. Ri­xos Ote­l’­de ka­lan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte lüks yatla açık de­niz­de gezinti ya­par­ken gö­rün­tü­len­di.

YANINDA BAKAN BAYRAKTAR DA VARDI

Yatla açık denizde gezinti yaparken görüntülenen Başbakan Er­do­ğan'ın şort giyip şapka taktığı gözlendi. Erdoğan'a yatta Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da eşlik etti. Korumalar ise çevrede kuş uçurtmadı.

TATİL BUGÜN BİTTİ

Başbakan Erdoğan'ın 7 gün süren bayram tatili bugün sona erdi. Erdoğan bugün Türkmenistan'a günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek.

basbakanin-yat-keyfi.jpg

basbakanin-yat-keyfi1.jpg

basbakanin-yat-keyfi2.jpg

basbakanin-yat-keyfi3.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim